Ηλεία: Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που έγραψε ιστορία στα Θεοφάνεια – Το ρεκόρ του Παναγιώτη Ρούνη (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ηλεία: Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που έγραψε ιστορία στα Θεοφάνεια – Το ρεκόρ του Παναγιώτη Ρούνη (photos)

Ο αστυνομικός Παναγιώτης Ρούνης έγινε το πρόσωπο των Θεοφανείων στην Ηλεία. Ο εορτασμός των Θεοφανείων για τον δήμο Ήλιδας τιμήθηκε και φέτος με λαμπρότητα...

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αστυνομικός από το Χάβαρι Παναγιώτης Ρούνης, ο οποίος ήταν ο τυχερός που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό κατά τον καθαγιασμό των υδάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου για… έβδομη φορά!

Για τον Παναγιώτη Ρούνη, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ της Αμαλιάδας, ήταν η έκτη συνεχόμενη φορά που έπιασε τον Σταυρό και η έβδομη στο σύνολο και ο ίδιος το μόνο που ευχήθηκε και φέτος ήταν υγεία για όλο τον κόσμο.

Ο εορτασμός των Θεοφανείων για τον δήμο Ήλιδας τιμήθηκε και φέτος με λαμπρότητα και στο επίκεντρο βρέθηκε όπως κάθε χρόνο το Παλούκι. Αρχικά τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Παλούκι Αμαλιάδας (Σωτηρούλα).

Aκολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των υδάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου. Με δεδομένο ότι ο καιρός ήταν σύμμαχος, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Παλούκι για να παρακολουθήσει από κοντά τον Καθαγιασμό των υδάτων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής κ. Γιάννης Κουτσούκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ, Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος και ο πολιτευτής κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης.    



Πηγή: patrisnews.com