Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Ντεσπόντοφ για την επίθεση (photos+video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Ντεσπόντοφ για την επίθεση (photos+video)

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Ντεσπόντοφ για την επίθεση (photos+video)Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού έχει μπει το τελευταίο διάστημα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται σε δημοσίευμα από την γειτονική χώρα, σύμφωνα με το οποίο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο… κάδρο τους τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, ήτοι στην κορυφή, στα πλάγια, δεξιά και αριστερά, αλλά και πίσω από τον φορ.

Μάλιστα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θεωρείται ως το ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου στην Βουλγαρία και για το λόγο αυτό, το 2017 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης στην Βουλγαρία. Τη φετινή σεζόν μετρά 20 εμφανίσεις με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει σημειώσει 8 τέρματα και έχει μοιράσει 5 ασίστ.

Παράλληλα, ο νεαρός άσος είναι διεθνής μ’ όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του. Το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και η τιμή του φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ. Πάντως, σύμφωνα με το «topsport», για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ μαζί με τον Ολυμπιακό, την εξέλιξή του παρακολουθεί στενά και η Λέγκια Βαρσοβίας.

Πάντως, αυτό που «καίει» τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ελλάδας αυτό το διάστημα είναι κυρίως οι αποδεσμεύσεις από το ρόστερ των παικτών που δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία για την συνέχεια. Άλλωστε, κάτι ανάλογο είχε τονίσει και ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του, αναφορικά με τα μεταγραφικά. onsports.gr