Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα για Οτζίτζα Οφόε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα για Οτζίτζα Οφόε

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα για Οτζίτζα ΟφόεΝέες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος έπειτα από επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποφάσισε να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο διάστημα ο Βέλγος μέσος είχε δείξει έντονα τάσεις φυγής από τον Πειραιά, κυρίως μετά την ληστεία που είχε γίνει στην οικία του και είχε τρομοκρατήσει τον ίδιο και την οικογένειά του. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιεύματα από την πατρίδα του αποκάλυψαν πως αναζητούσε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μακριά από την Ελλάδα.

Ωστόσο, πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα στην υπόθεση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Sportday» φέρεται πως είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που συζήτησαν για το μέλλον του στην ομάδα και αποφάσισε να παραμείνει στον Πειραιά.

«Πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και πια είναι συγκεντρωμένος μόνο στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος», υποστήριξαν μεταξύ άλλων και άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» για τον 29χρονο Βέλγο μέσο. onsports.gr