Oι πρώτες εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο του Ηλία Ψινάκη - Έπεσε σε γκρεμό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Oι πρώτες εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο του Ηλία Ψινάκη - Έπεσε σε γκρεμό

Το σοκαριστικό τροχαίο του Ηλία Ψινάκη συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο όρος Βέρμιο και ο Δήμαρχος Μαραθώνα σώθηκε πραγματικά από θαύμα.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρισκόταν στο σαλέ του, λίγο έξω από τη Νάουσα, και ξεκίνησε για να κάνει κάποια ραντεβού με Δημάρχους της περιοχής.

Καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο, επειδή ο δρόμος είχε μαζέψει πάγο, γλίστρησε και έφυγε στο γκρεμό. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα δέντρο αλλά ευτυχώς ακολουθούσε το συνοδευτικό αυτοκίνητο του Ψινάκη που έσπευσε σε βοήθεια.

Η εκπομπή Tatiana Live παρουσίασε εικόνες του τρακαρισμένου αυτοκινήτου και η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε πως το δυνατό αυτοκίνητο τον έσωσε. Το ίδιο είπε και ο συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή.

“Ευτυχώς κι εμείς σταματήσαμε ακαριαία και δεν τον χτυπήσαμε έτσι ώστε να τον παρασύρουμε στο γκρεμό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου Μαραθώνα, ο Μάριος που βρισκόταν στο συνοδευτικό αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ο Ηλίας Ψινάκης είναι μια χαρά στην υγεία του.