Σάρωσε τα πάντα: Αυτό ήταν το πρόγραμμα του Mega με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του καναλιού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Σάρωσε τα πάντα: Αυτό ήταν το πρόγραμμα του Mega με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του καναλιού

Δυστυχώς οι τίτλοι τέλους για το μεγάλο κανάλι φαίνεται να μπαίνουν λόγω της απροθυμίας των μετόχων του, να το κρατήσουν ζωντανό και η κατάσταση μοιάζει πλέον μη αναστρέψιμη. 
Για το Mega και το ρόλο που έπαιξε στην τηλεοπτική και πολιτική ιστορία της χώρας, καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη. Εκείνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι ότι μέσα απ’ τη συχνότητά του είδαμε κάποιες από τις σημαντικότερες παραγωγές στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες είναι οι σειρές και οι εκπομπές που μπορούμε να θυμηθούμε. Και δεκάδες τα προγράμματα που θα στοιχηματίζαμε ότι θα μπορούσαν να είναι στην κορυφή της τηλεθέασης όλων των εποχών. Η σειρά που τα κατάφερε, είναι μια εξαιρετική παραγωγή, που βέβαια δεν είναι απ’ τις πρώτες που έρχονται στο μυαλό μας.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen λοιπόν, το πρόγραμμα του καναλιού που έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στην ιστορία του Mega και βρίσκεται επίσης στη δεύτερη θέση των προγραμμάτων με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών σε όλα τα κανάλια (πίσω από τον τελικό του Euro με την Πορτογαλία) είναι «Το Νησί».

Η σειρά του Mega, σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, σημειώνοντας Tηλεθέαση Mέσου λεπτού (το ποσοστό επί του πληθυσμού που παρακολουθεί ένα πρόγραμμα κατά μέσο όρο, σε κάθε λεπτό της διάρκειάς του) 36,2% (το ματς της Εθνικής είχε κάνει 36,4%) και 62% Mερίδιο Tηλεθέασης (το ποσοστό επί των ανοιχτών τηλεοράσεων).
Στη δεκάδα των κορυφαίων προγραμμάτων σε τηλεθέαση όλων των εποχών είναι και το ματς της Ελλάδας με την Αλβανία με ΤΜΛ 34,1% και ΜΡΔ 67,5%, ματς που επίσης είχε μεταδοθεί μέσα απ’ τη συχνότητα του Mega.