Master Chef: Ηττήθηκε από τον Πετρετζίκη και επέστρεψε 8 χρόνια μετά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Master Chef: Ηττήθηκε από τον Πετρετζίκη και επέστρεψε 8 χρόνια μετά

Μια γνωστή φυσιογνωμία στο παιχνίδι εμφανίστηκε και πάλι στο show μαγειρικής, επιθυμώντας να διεκδικήσει τον τίτλο που έχασε από τον Άκη Πετρετζίκη. Δείτε βίντεο από την τότε αποχώρησή του μετά δακρύων.
Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του Master Chef που διαγωνίζονται για την 50αδα, παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης και μια γνωστή φιγούρα, τουλάχιστον για τους λάτρεις του κόνσεπτ. Πρόκειται για έναν από τους πρώτους παίκτες του παιχνιδιού, το 2010, ο οποίος και είχε προχωρήσει αρκετά στο παιχνίδι για να ηττηθεί από τον τελικό νικητή, Άκη Πετρετζίκη.

Ο Αντώνης Ταμπακάκος βρέθηκε στις audition και φυσικά αναγνωρίστηκε από τους νέους κριτές του Master Chef, που του άσκησαν μάλιστα κριτική για το πιάτο, με δεδομένη την εξέλιξη από τον πρώτο εκείνο κύκλο πριν από οκτώ χρόνια. Τελικά, ο παίκτης προκρίθηκε στους 50 και ίσως να πάρει δεύτερο εισιτήριο για την ανάδειξη του Master Chef.


Στις 25 Νοεμβρίου του 2010, ο Αντώνης θα βρισκόταν αντιμέτωπος με τους κριτές του πρώτου Master Chef και απέναντι από τους Άκη Πετρετζίκη και Γιάννη Μάργαρη. Η απόφαση τότε, ήθελε τον Ταμπακάκο να αποχωρεί, γεγονός που οδήγησε τον μάγειρα να ξεσπάσει σε κλάματα. Δείτε βίντεο από την τότε διαδικασία: