Κύπελλο Ελλάδος: Με νέα πρόσωπα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις «αδιάφορες» ρεβάνς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος: Με νέα πρόσωπα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις «αδιάφορες» ρεβάνς

Οι πρώτες ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος διεξάγονται σήμερα.
Φωτογραφία: EurokinissiΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν ήδη «κλειδώσει» την πρόκριση από τα πρώτα παιχνίδια τους, ενώ ο Πανιώνιος καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 επί του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη για να βρεθεί στους «8».
Το πρώτο χρονικά ματς (15:00) διεξάγεται στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0. Η ομάδα του Ηρακλείου των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων συμπληρώνει 18άδα με τους τραυματίες Περογαμβράκη, Μονιάκη και Λεάλ, την ώρα που θετική εξέλιξη ήταν η πληρωμή μέρους των οφειλομένων. Ο Πανιώνιος έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει στη διάθεσή του 19 παίκτες, όχι όμως τον Μανώλη Σιώπη που έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης. Διαιτητής του ματς ο Στυλιαράς (Ναύπακτος), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1.
Ο ΠΑΟΚ, στις 17:15, με τον 18χρονο Λύρατζη στην αποστολή, υποδέχεται τα Τρίκαλα, στη ρεβάνς του υπέρ του 5-1. Πολλές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Λουτσέσκου, με τους Πούγγουρα, Μυστακίδη και Δεληγιαννίδη να διεκδικούν θέση στην 11άδα. Στα Τρίκαλα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Καπός, Γκόλιας αλλά και ο Μίλιεβιτς. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Κουτσιαύτης (Άρτας), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 3.
Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (19:30) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς του 0-4 της Ένωσης στο Αγρίνιο. Ο Έρικ Μοράν κάνει ντεμπούτο σε αποστολή για την ΑΕΚ, ενώ ίσως αγωνιστεί βασικός ο Μασούντ. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, με τον Μπάμπη Μιχαηλίδη υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Παρρά, Μπράβο, αλλά και τον Μόρα. Διαιτητής ο Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
15:00 ΟΦΗ - Πανιώνιος (0-2) CosmoteSport1
17:15 ΠΑΟΚ - Τρίκαλα (5-1) CosmoteSport3
19:30 ΑΕΚ - Παναιτωλικός (4-0) CosmoteSport1
* Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων