Σενάρια για Τσουκαλά στον Παναθηναϊκό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Σενάρια για Τσουκαλά στον Παναθηναϊκό!

Σενάρια για Τσουκαλά στον Παναθηναϊκό!Τη περίπτωση του Σταύρου Τσουκαλά που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός.
Διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να κάνει δικό του ως ελεύθερο έναν ικανό μέσο και μάλιστα Έλληνα παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για τον Σταύρο Τσουκαλά, που ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε με τον Σάββα Παντελίδη, σε αντίθεση με τη περσινή σεζόν.


Συγκεκριμένα, ο 29χρονος χαφ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 8 ματς πρωταθλήματος, μετρώντας 433 λεπτά, ενώ μόλις στα 4 από αυτά ξεκίνησε βασικός, σε αντίθεση με τη περσινή χρονιά που ήταν αναντικατάστατος.

Οι Αρκάδες αναμένεται να σεβαστούν την επιθυμία του 29χρονου μέσου και σύμφωνα με πληροφορίες θα τον αφήσουν ελεύθερο να επιλέξει την επόμενη ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να παρακολουθεί την υπόθεση, με την «Πράσινη» να αναφέρει ότι ο Τσουκαλάς του έχει προταθεί και τη «Sportime» να σημειώνει ότι έχει κλείσει. Αναμφισβήτητα η υπόθεση συνδυάζεται και με την επικείμενη πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον οποίο καλύπτουν την ίδια θέση. sport-fm.gr