Παναθηναϊκός: Εμμένουν για αφαίρεση βαθμών Τελάντερ και Ταυλαρίδης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Παναθηναϊκός: Εμμένουν για αφαίρεση βαθμών Τελάντερ και Ταυλαρίδης

Φωτογραφία: EurokinissiΑνένδοτοι εμφανίζονται είναι οι Ράσμους Τελάντερ και Στάθης Ταυλαρίδης, οι οποίοι αξιώνουν από 100.000 ευρώ, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

Αυτό αναφέρει ο αθλητικός Τύπος, ενόψει της εκδίκασης των προσφυγών των δύο παικτών, αλλά και των Βέμερ, Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, την Τετάρτη και την Πέμπτη. 

Ο Δανός αμυντικός θέλει τις δόσεις Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου (από 46.000 ευρώ), συν τα 10.000 ευρώ που είναι το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου, ενώ ο Ταυλαρίδης απέσυρε μεν την καταγγελία του, αλλά τα ελάχιστα χρήματα που έχει πάρει τον έχουν κάνει να κινηθεί ξανά νομικά κατά του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση του Τελάντερ είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει δύο ημέρες στη διάθεσή της για να αλλάξει τη στάση τού Δανού, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ζητήσει τη Πέμπτη την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Τελάντερ έχει δεχθεί ήδη τρεις αναβολές της υπόθεσής του, αλλά τώρα ξεκαθαρίζει στο περιβάλλον του ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάνει πίσω αν δεν δει το χρώμα του χρήματος.  iefimerida.gr