Επεισόδιο και παραλίγο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον Παπαδόπουλο (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Επεισόδιο και παραλίγο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον Παπαδόπουλο (video)

Επεισόδιο και παραλίγο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον Παπαδόπουλο (video)«Γαλλικά» αντάλλαξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού με τον γκολκίπερ της Λαμίας, Νίκο Παπαδόπουλο και η κατάσταση δεν ξέφυγε από θαύμα.
Ένταση επικράτησε στη Λεωφόρο μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία, όπου βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.


Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των δηλώσεων του γκολκίπερ της ομάδας του Τεννέ, Νίκου Παπαδόπουλου, ένας οπαδός των πράσινων που βρισκόταν στην κερκίδα ακριβώς από πάνω άρχισε να βρίζει χυδαία. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απάντησε και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα κι άλλοι οπαδοί του Τριφυλλιού οι οποίοι αντάλλαξαν «γαλλικά» με τον τερματοφύλακα της Λαμίας. Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει όμως τα πράγματα ηρέμησαν ύστερα από την άμεση επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου.