Λακωνία: Ανήλικοι μαθητές σακάτεψαν στο ξύλο γιαγιά – Η αιτία της άγριας επίθεσης στη Σπάρτη! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Λακωνία: Ανήλικοι μαθητές σακάτεψαν στο ξύλο γιαγιά – Η αιτία της άγριας επίθεσης στη Σπάρτη!

Οι μαθητές έστησαν ενέδρα στην ηλικιωμένη και της επιτέθηκαν. Στα χέρια της αστυνομίας οι δύο από τους τρεις, μαζί με τους γονείς τους...

Στα χέρια της αστυνομίας από χθες το απόγευμα, δύο ανήλικοι Έλληνες, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Λακωνία και πιο συγκεκριμένα στη Σπάρτη.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη έναν ανήλικο Έλληνα, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, οι δράστες προσέγγισαν ηλικιωμένη Ελληνίδα και με τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Λακωνίας, εντόπισαν τους δύο ανήλικους και τους συνέλαβαν.

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, δύο άντρες ηλικίας 33 και 36 ετών, αντίστοιχα και δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 39 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται ακόμη μία 33χρονη Ελληνίδα, που επίσης κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: apela.gr