Εκστρατεία για τη μεταφορά της σορού της Εστίας Ζαφειράκη, στην Κρήτη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Εκστρατεία για τη μεταφορά της σορού της Εστίας Ζαφειράκη, στην Κρήτη

Εκστρατεία για τη μεταφορά της σορού της Εστίας Ζαφειράκη, στην ΚρήτηΉδη από χθες ξεκίνησε η συγκέντρωση χρημάτων για τη μεταφορά της σορού της 37χρονης γυναίκας στο Ρέθυμνο και για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας.
Σοκαρισμένη είναι η ομογένεια στη Νέα Υόρκη από τον αναπάντεχο θάνατο της Ρεθυμνιώτισσας, Εστίας Ζαφειράκη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Άιλαντ. Οι ενδείξεις μάλιστα συνηγορούν στο ότι η νέα γυναίκα ήταν νεκρή για περίπου 20 ημέρες, πριν εντοπιστεί.

Η 37χρονη, με καταγωγή από τα Ρούστικα, έμενε μόνη στη Νέα Υόρκη, ενώ οι συγγενείς της αναζητούν τρόπο να φθάσει η σορός στην Ελλάδα, για να πραγματοποιηθεί η κηδεία στην Κρήτη. Για το λόγο αυτό, έχει ήδη στηθεί εκστρατεία στήριξης για τη μεταφορά της σορού αλλά και την κάλυψη των εξόδων της κηδείας.

Συλλυπητήρια μηνύματα κατακλύζουν και τη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα gofundme.com, μέσω του οποίου γίνονται δωρεές, με σκοπό να συγκεντρωθεί ποσό ύψους 20.000 δολαρίων. Μέχρι στιγμής και μέσα σε μία μέρα, έχει συγκεντρωθεί σχεδόν το 1/4 του ποσού από τη συμβολή 38 ανθρώπων.

Η Εστία Ζαφειράκη διέμενε μόνη της στη Νέα Υόρκη. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως επικοινωνιολόγος και τελευταία εργαζόταν ως εικαστικός καλλιτέχνης. cretalive.gr