Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια η κατάσταση της υγείας του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια η κατάσταση της υγείας του

Nοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Η τροχαία εξετάζει τις κάμερες για να δει πόσο ευθύνη έχει ο οδηγός του λεωφορείου. Ο Αγγελίδης ήταν άσχημα μετά το χειρουργείο και οι γιατροί ήλπιζαν ο οργανισμός του θα επανέλθει.

Οι μέρες περνούσαν και η κατάσταση παρέμεινε στάσιμη χωρίς όμως σημάδια βελτίωσης.

Τα πολλαπλά κατάγματα κρανίου αλλά και το εκτεταμένο αιμάτωμα στο κεφάλι, δυσκόλευαν τους γιατρούς, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αρχίζει να αντιμετωπίζεται το αιμάτωμα.

Ακόμα όμως είναι φειδωλοί στις απαντήσεις τους καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν πότε θα είναι σε κατάσταση ώστε να βγει από την εντατική.

Γνωρίζουν καλά πως τα χτυπήματα στο κεφάλι είναι επικίνδυνα ακόμα και όταν ξεπεράσει τον κίνδυνο ο ασθενής. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις που με μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζονται με τον χρόνο, συνέρχεται κανονικά ο ασθενής.

Η αλήθεια είναι πως όσοι είναι κοντά του αυτές τις μέρες ακούν μια λέξη «Περιμένουμε….». Θέλουν να δουν ακόμα πως θα αντιδράσει ο οργανισμός και αυτό θέλει χρόνο και υπομονή.

Όμως κανείς δεν το βάζει κάτω, ειδικά η γυναίκα του που προσεύχεται καθημερινά και ζητά από όλους να κάνουν το ίδιο. είναι ήρεμη και είναι σαν να τον περιμένει. Να τον δει όρθιο ξανά. Αυτή της η στάση βοηθά πολύ και τους γύρω της και αποδεικνύει αυτό που έλεγε πάντα ο Κωνσταντίνος για εκείνη πριν ακόμα παντρευτούν. «Πως είναι δυνατή η γυναίκα μου. Δεν κωλώνει στα δύσκολα». Το μόνο της άγχος είναι το παιδί καθώς αυτές τις μέρες είναι κλειστά τα σχολεία και δεν ακούει τίποτα από τα άλλα παιδάκια. Φυσικά δεν του βάζουν ούτε τηλεόραση. Όμως ανησυχούν για τις επόμενες μέρες. Γι αυτό ίσως κρατήσουν τον μικρό σπίτι μέχρι να υπάρξουν νεότερα για τον πατέρα του.

Πηγή