Αποκεφάλισε την ερωμένη του γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Αποκεφάλισε την ερωμένη του γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε

Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Βομβάη. Παντρεμένος νόμιζε ότι τον απατούσε η ερωμένη του και την αποκεφάλισε.

Ο Pritesh Patel αποκεφάλισε με δρεπάνι την ερωμένη του Jyoti Surjeet Singh σε έκρηξη ζήλειας. Η αστυνομία συνέλαβε τον 30χρονο Pritesh Patel για την άγρια δολοφονία της ερωμένης του που εργαζόταν ως χορεύτρια σε μπαρ και δούλευε part-time μοντέλο.

Ο φόνος έγινε στο αγρόκτημα του Patel στο χωριό Timba της Ινδίας. Αν και ήταν ήδη παντρεμένος, ο Pritesh Patel μπήκε σε σχέση με την Jyoti Surjeet Singh μετά τη γνωριμία τους στο μπαρ που εργαζόταν στη Βομβάη.
Η Jyoti Surjeet Singh τον επισκέφθηκε στο χωριό Timba για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του στις 27 Δεκεμβρίου.

Η άγρια δολοφονία

Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Βομβάη στις 28 Δεκεμβρίου για να γιορτάσουν το νέο έτος. Επέστρεψαν στο χωριό την 1η Ιανουαρίου. Την επόμενη μέρα η Jyoti πήγε στο αγρόκτημά του με τον οδηγό της Sandeep Singh και τη γυναίκα του.

Ο Patel τότε την απομάκρυνε και μάλωσαν από ζήλεια. Τότε φέρεται να την αποκεφάλισε με δρεπάνι και να έφυγε από την περιοχή.

Ο Sandeep Singh και η γυναίκα του έφυγαν από φόβο ότι ο Patel θα επέστρεφε για να τους επιτεθεί. Πήγαν αμέσως στην αστυνομία για να δηλώσουν την άγρια δολοφονία.

Στην ανάκριση ο Patel είπε στους αστυνομικούς πως είχε ξοδέψει πολλά χρήματα για την ερωμένη του και υποπτευόταν ότι είχε σχέση με άλλον.

Ανέφερε ακόμα ότι η σχέση με τη γυναίκα του περνούσε κρίση λόγω της εξωσυγυγικής σχέσης του.

Πηγή: Dailymail