Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά από τον Μάνο Παπαγιάννη! Παρέμβαση του ηθοποιού στην εκπομπή! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά από τον Μάνο Παπαγιάννη! Παρέμβαση του ηθοποιού στην εκπομπή!

"Έχει στεναχωρηθεί με μένα που υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ θέλω να ξαναπώ ότι για κανέναν λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι! Ό,τι και να συμβαίνει, εμένα αυτή είναι η θέση μου, έτσι έχω μεγαλώσει".

Πριν από μόλις μία εβδομάδα ο Μάνος Παπαγιάννης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα είχε συνομιλήσει με τη Φαίη Σκορδά για διάφορα. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν στα τηλεοπτικά πλατό και οι κουβέντες τους σχεδόν πάντα ολοκληρώνονταν με πολλά γέλια. Αναμενόμενο είναι, λοιπόν, η Φαίη να είναι σοκαρισμένη από το πρωτοφανές περιστατικό που κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου.

«Έχω σοκαριστεί! Δεν ξέρω πολύ καλά ούτε τη Σοφία Παυλίδου ούτε τον Μάνο Παπαγιάννη, αλλά πραγματικά η εικόνα που είχα γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι τα πάντα τα διαχειριζόταν με χιούμορ.

Ό,τι και να κάνει η άλλη -που δεν ξέρω αν έκανε η γυναίκα- σηκώνεσαι και φεύγεις. Αν έρθει στη δουλειά μου ένας συνεργάτης μου από απέναντι και μου κάνει το οτιδήποτε, εγώ δηλαδή θα πω ΟΚ συνεχίζω να έρχομαι στη δουλειά μου και να τον έχω απέναντί μου; Μπορεί αυτό να γίνει; Επειδή έχω υπογράψει συμβόλαιο; Να με χτυπήσει κάποιος; Δεν θα το δεχόμουν!

Όταν ένας άντρας, για οποιοδήποτε λόγο σηκώσει χέρι σε μια γυναίκα, αυτό το πράγμα πρέπει να λέγεται…

Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί θεωρούσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε ούτε να υψώσει τον τόνο της φωνής του», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος προφανώς παρακολουθούσε την εκπομπή, τηλεφώνησε στο κοντρόλ, και όπως μετέφερε η Φαίη στον αέρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του: «Έχει συζητήσει με τη δικηγόρο του ότι δεν πρέπει να κάνει κάποια δήλωση, αλλά λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ότι αυτό το περιστατικό δεν έχει συμβεί. Και ότι έχει στεναχωρηθεί και με μένα που υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ θέλω να ξαναπώ ότι για κανέναν λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι! Ό,τι και να συμβαίνει, εμένα αυτή είναι η θέση μου, έτσι έχω μεγαλώσει».

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερη τηλεφωνική παρέμβαση του ηθοποιού, με την παρουσιάστρια να δηλώνει πως: «Επιμένει ο Μάνος Παπαγιάννης ότι δεν έχει γίνει έτσι το περιστατικό».

Πηγή: zappit