«Έχω όλα τα χαρτιά αστυνόμε» - Σκηνές τρέλας στους δρόμους των Χανίων - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

«Έχω όλα τα χαρτιά αστυνόμε» - Σκηνές τρέλας στους δρόμους των Χανίων

Σε σαφάρι ελέγχων για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας οδηγών και πεζών επιδίδεται αυτές τις μέρες η τροχαία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Το πρωί της Παρασκευής, στην οδό Τζανακάκη, γίνονταν συστάσεις σε διπλοπαρκαρισμένους οδηγούς ενώ κόπηκαν κλήσεις σε όσους είχαν αποκλείσει γωνίες, ράμπες και θέσεις στάθμευσης. Όπως είναι φυσικό δεν έλειψαν και οι μικροπαρεξηγήσεις με οδηγούς, όπως για παράδειγμα η περίπτωση που βλέπετε στην φωτογραφία του zarpanews.gr. Τι συνέβη; Την ώρα που οι δύο αστυνομικοί βεβαίωναν την παράβαση στο όχημα, το οποίο είχε καταλάβει την θέση αναπήρων, από διπλανό κατάστημα βγήκε η οδηγός, η οποία εξήγησε πως το αυτοκίνητο είναι αναπηρικό και διαθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα. Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους, της εξήγησαν πως τα ειδικά σήματα πρέπει να είναι αναρτημένα σε εμφανές σημείο και το συμβάν έλαβε τέλος.
Στο μεταξύ, το κέντρο της αστυνομίας δέχεται συνεχώς κλήσεις πολιτών για σταθμεύσεις, κυρίως μπροστά σε ιδιωτικούς χώρους ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες ώρες και μέρες.

Τα καταστήματα στα Χανιά σήμερα Παρασκευή θα λειτουργήσουν με συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 9 το βράδυ.

Πηγή: zarpanews.gr