Έλυσαν τις διαφορές τους με φωνές και μπουνιές στην… κηδεία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Έλυσαν τις διαφορές τους με φωνές και μπουνιές στην… κηδεία

Η θλίψη και ο πόνος συνήθως περισσεύουν στις κηδείες. Πολλές φορές η οργή ξεχειλίζει μεταξύ των συγγενών και των φίλων, ανάλογα και με τις συνθήκες θανάτου του νεκρού.

Στη Σκωτία πάντως περίπου 20 άτομα σκέφτηκαν να λύσουν τις διαφορές τους με φωνές και μπουνιές στη κηδεία μιας γυναίκας.

Για άγνωστους λόγους άτομα που είχαν πάει σε αποτεφρωτήριο για να αποχαιρετίσουν την 43χρονη Αρλίν Μπάρκερ, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Το επεισόδιο, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε viral στο ίντερνετ, ήταν τέτοιας έντασης που οι γροθιές και οι κλωτσιές σταμάτησαν με την επέμβαση της αστυνομίας.

Ο αδερφός της γυναίκας μιλώντας στην The Scottish Sun δήλωσε «αηδιασμένος από την συμπεριφορά κάποιων συγγενών». «Μία από τις αδερφές μου ήταν στο έδαφος και κάποιος την κλώτσαγε στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος άνδρας ήταν στο έδαφος δαγκώνοντας το πόδι ενός άλλου». Το προσωπικό του αποτεφρωτηρίου τρόμαξε τόσο πολύ από το επεισόδιο που κάλεσε την αστυνομία. Η οποία μέχρι να έρθει στο σημείο, αίματα και τραυματισμοί είχαν ήδη τρομοκρατήσει όσους παρατηρούσαν αποσβολωμένοι τον καυγά.