ΑΕΚ: Επικές ατάκες Μελισσανίδη σε Βράνιες! «Εγώ έχω φτιάξει τα τρελάδικα»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΑΕΚ: Επικές ατάκες Μελισσανίδη σε Βράνιες! «Εγώ έχω φτιάξει τα τρελάδικα»!

Με συνοπτικές διαδικασίες τελείωσε το θέμα με τον Όγκνιεν Βράνιες για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βόσνιο αμυντικό.
ΑΕΚ: Επικές ατάκες Μελισσανίδη σε Βράνιες! «Εγώ έχω φτιάξει τα τρελάδικα»!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, από το πρωί της Τετάρτης (17/1) η Ένωση αναστατώθηκε από την απόφαση του Όγκνιεν Βράνιες να μην δώσει το «παρών» στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο παίκτης δεν είχε φύγει στο εξωτερικό, καθώς ήταν στην Αθήνα, αλλά δεν είχε… δικαιολογηθεί για την απουσία του.

Άμεσα, οι φήμες περί αποχώρησής του από τον «Δικέφαλο» φούντωσαν, μια και η Άντερλεχτ έχει ήδη κάνει επίσημη κρούση στην ελληνική ΠΑΕ για τον παίκτη, αλλά απορρίφθηκε. Ωστόσο, το θέμα του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού έληξε άμεσα στην ΑΕΚ, έπειτα από την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης του «Δικέφαλου» υποδέχθηκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο γραφείο του, όπου του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να αποχωρήσει από την ομάδα, ακόμα και αν σκάσει πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ.

«Το ότι θα πωληθείς τώρα ξέχασέ το, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε 10 εκατ. πρόταση να έρθει. Θα βάλεις το κεφάλι κάτω, περιμένω να επιστρέψεις κανονικά στην προπόνηση και θα δούμε τι θα γίνει με αυτό που έκανες», φέρεται πως ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του «Τίγρη» στον δυναμικό άσο, σύμφωνα με την «Ώρα των σκορ».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να βάλει τέλος και στην σκέψη του Όγκνιεν Βράνιες να κάνει κάτι ανάλογο στο μέλλον και του ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

«Ξέρω ότι έχεις… μια τρέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο μου αρέσει κάποιες φορές, αλλά πρέπει να ξέρεις κι εσύ πως εγώ είμαι αυτός που έχει ανοίξει τα τρελάδικα», φέρεται πως ήταν τα λόγια του διοικητικού ηγέτη του «Δικέφαλου» στον διεθνή κεντρικό αμυντικό. onsports.gr