Ζήτησαν από ένα 8χρονο να περιγράψει τη γιαγιά και τον παππού - Αυτό που έγραψε είναι ανεκτίμητο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ζήτησαν από ένα 8χρονο να περιγράψει τη γιαγιά και τον παππού - Αυτό που έγραψε είναι ανεκτίμητο!


Αξίζει να το διαβάσετε!

Έχουν ρόλο οι παππούδες σας στη ζωή σας; Ζουν μαζί σας στο ίδιο σπίτι;
Διαβάστε στη συνέχεια κάτι που είμαστε σίγουροι ότι, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, θα απολαύσετε..

Ζήτησαν από έναν 8χρονο μαθητή Δημοτικού σχολείου να γράψει μια έκθεση μέσα από την οποία θα περιγράφει τον παππού και τη γιαγιά του. Τι έγραψε; Απλά διαβάστε:

«Ο παππούς και η γιαγιά είναι ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν έχουν δικά τους μικρά παιδιά. Για αυτό τους αρέσουν τα παιδιά των άλλων.

Ο παππούς είναι ένας άνδρας και η γιαγιά μια κυρία!

Ο παππούς και η γιαγιά δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους από το να περιμένουν να πάμε να τους δούμε τα Σαββατοκύριακα. Αλλά όταν πάμε, είναι τόσο μεγάλοι που δεν μπορούν να παίξουν μαζί μας αλλά ούτε και να τρέξουν.

Είναι καλοί όμως γιατί μας αγοράζουν δώρα και μας δίνουν χρήματα.

Όταν μας πηγαίνουν βόλτα με τα πόδια, σταματάνε συνέχεια για να μας δείξουν φύλλα και κάμπιες. Μας μιλούν για το χρώμα των λουλουδιών, για τα ζώα αλλά και γιατί δεν πρέπει να τρέχουμε χωρίς να προσέχουμε που πατάμε.

Ποτέ δεν μας λένε, «Προχώρα πιο γρήγορα».

Συνήθως οι γιαγιάδες είναι χοντρές, αλλά όχι τόσο για να μπορούν να σου δένουν τα κορδόνια των παπουτσιών. Συνήθως φορούν γυαλιά και αστεία εσώρουχα.

Είναι απίστευτο αλλά μπορούν να βγάζουν τα δόντια τους και τα ούλα τους έξω από το στόμα τους.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες είναι πολύ έξυπνοι. Όταν τους κάνουμε ερωτήσεις όπως «Γιατί ο Θεός δεν είναι παντρεμένος» αλλά και «Γιατί οι σκύλοι κυνηγούν συνέχεια τις γάτες», πάντα ξέρουν την απάντηση.

Όταν μας διαβάζουν ιστορίες και παραμύθια δεν προσπερνούν σελίδες. Και δεν τους πειράζει να μας διαβάσουν την ίδια ιστορία ξανά και ξανά, όταν τους το ζητάμε.

Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε μια γιαγιά, ειδικά αν δεν έχουμε τηλεόραση, επειδή είναι οι μόνοι μεγάλοι που τους αρέσει να περνούν το χρόνο τους μαζί μας.

Ξέρουν ότι θέλουμε πάντα μια λιχουδιά πριν πέσουμε για ύπνο, λένε μαζί μας την προσευχή και μας φιλούν ακόμη και όταν έχουμε κάνει σκανταλιές.

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ! Μας μαθαίνει τόσα πολλά πράγματα αλλά δεν τον βλέπω συχνά και για αυτό δεν ξέρω αν θα γίνω τόσο έξυπνος όσο είναι αυτός.

Έχει πλάκα όταν ο παππούς ξαπλώνει στον καναπέ. Αερίζεται συνέχεια δυνατά και όταν τον ρωτήσεις τι έκανε, κατηγορεί πάντα το σκυλί».

Πηγή: dinfo