Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω μετά από εγκεφαλική αιμορραγία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω μετά από εγκεφαλική αιμορραγία

Σε δύο μήνες θα γίνει 60 και συνεχίζει να είναι από τις όμορφες και γοητευτικές γυναίκες του Χόλιγουντ. Η αισθησιακή σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο» την έκανε διάσημη σε όλον τον κόσμο.

Ο λόγος για την Σάρον Στόουν που αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CBS ότι το 2001 έφτασε μία ανάσα από το θάνατο, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και οι γιατροί της έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να ζήσει.

«Τότε, αναγκάστηκα να αναθεωρήσω τα πάντα στη ζωή μου», δήλωσε η Σάρον Στόουν αναφερόμενη στη δύσκολη εκείνη εποχή στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήμουν μόνη».

Μόλις εννιά χρόνια νωρίτερα, η Αμερικανίδα σταρ είχε ανέλθει στο ανώτερο σημείο της δόξας της, όντας πρωταγωνίστρια δίπλα στον Μάικλ Ντάγκλας, στην εμβληματική ταινία «Βασικό Ένστικτο», η οποία προβλήθηκε το 1992, κάνοντας πάταγο. Ακολούθησαν πολλά βραβεία ενώ κέρδισε πολλά χρήματα καθώς οι ταινίες που πρωταγωνιστούσε αποδείχθηκαν εξαιρετικά εμπορικές και κερδοφόρες.

Πηγή: newsbeast