Πάτρα: Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στον εγκέφαλο «έφυγε» ο άτυχος 20χρονος Αλκίνοος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Πάτρα: Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στον εγκέφαλο «έφυγε» ο άτυχος 20χρονος Αλκίνοος

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον ξαφνικό θάνατο του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή το απόγευμα, λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους.


Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του τοπικού μέσου tempo24.news, ο άτυχος νεαρός «έφυγε» από μη ανιχνεύσιμο όγκο στη βάση του εγκεφάλου, στο ύψος της αρχής της σπονδυλικής στήλης.
Κατά τις ίδιες πηγές,η ασθένεια ήταν αδύνατο να εντοπιστεί κατά τη διάρκεια εξετάσεων, η διάγνωση δεν επιδεχόταν χειρουργείο, με αποτέλεσμα τη ραγδαία εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του και την τραγική κατάληξη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τον άτυχο νέο βρήκε νεκρό η κοπέλα του, στις 5.30 μ.μ., μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του.

Ο Αλκίνοος ήταν γιος της πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του πρώην προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Αχαϊας, Μάρκου Καπετανάκη.
Ο θάνατος του 20χρονου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στη σορό του θα φωτίσει περαιτέρω τα ακριβή αίτια.

Σύμφωνα με τον παππού του, Μάρκο Καπετανάκη, ο 20χρονος τον τελευταίο καιρό παραπονείτο για κάποιους πονοκεφάλους και πρόσφατα είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες όμως δεν είχαν δείξει κάποιο πρόβλημα.

Ο 20χρονος Αλκίνοος εργαζόταν σε καταστήματα εστίασης στην Πάτρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Δύο τεράστια «γιατί» στο διαδίκτυο

Ανείπωτος ο πόνος για την μητέρα, Μαρίζα Καπετανάκη, και τον παππού, Μάρκο Καπετανάκη, που έχασαν έτσι ξαφνικά, λίγο πριν την εκπνοή του 2017, το αγγελούδι τους, τον μόλις 20 χρόνων, Αλκίνοο.

Δύο τεράστια «Γιατί» από την τραγική μητέρα και τον παππού στο διαδίκτυο, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Αλκίνοος δεν θα είναι πια μαζί τους.

Πηγή