Η 107χρονη γιαγιά με τον λογαριασμό στο Youtube που μετρά πάνω από 700.000 συνδρομητές - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Η 107χρονη γιαγιά με τον λογαριασμό στο Youtube που μετρά πάνω από 700.000 συνδρομητές

Η 107χρονη Mastanamma είναι διάσημη στο Youtube για τις παραδοσιακές ινδικές συνταγές της. Δείτε πώς κατάφερε να έχει τόσο μεγάλο φανατικό κοινό.

Το όνομά της είναι Mastanamma και είναι η πιο μεγάλη σε ηλικία Youtuber. Η ηλικιωμένη από την Ινδία έχει γίνει διάσημη στο Ίντερνετ για τις συνταγές της.

Ο γιος της που είναι υπεύθυνος για τα βίντεο και τον λογαριασμό της αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο παραδοσιακές ινδικές συνταγές με την πινελιά της γιαγιάς του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το κανάλι της στο Youtube μετρά πάνω από 700.000 subscribers.


Η γιαγιά από την περιοχή Άντρα Πραντές είναι αγαπητή από το κοινό που παρακολουθεί πρωτότυπες συνταγές της όπως κοτόπουλο μαγειρεμένο μέσα σε καρπούζι.


Ο εγγονός της δηλώνει: «Εγώ και ο συνέταιρος μου είχαμε ένα κανάλι στο οποίο παρουσιάζαμε εύκολες και γρήγορες ινδικές συνταγές. Δεν είχαμε όμως μεγάλο κοινό. Όταν πήγαμε στο χωριό για να δούμε την γιαγιά μου, εντυπωσιαστήκαμε από το πάθος της για το φαγητό και αποφασίσαμε να γυρίσουμε 2 ή 3 βιντεάκια μαζί της. Η απήχηση ήταν φοβερή και τα σχόλια μόνο θετικά!».


«Σήμερα όλοι οι άνθρωποι τρώνε γρήγορο φαγητό και ζουν μέχρι τα 60 και αυτή η γιαγιά τρώει κοτόπουλο σε καρπούζι με μύγες με τα χέρια της και μετρά 107 χρόνια», σχολιάζει χρήστης του Youtube, ενώ όλοι κάνουν λόγο για μια εκπληκτική συνταγή που θέλουν να δοκιμάσουν και σπίτι τους.


Δείτε στο βίντεο κοτόπουλο μαγειρεμένο σε καρπούζι από τα χέρια της Mastanamma: