Χανιά: Η μαύρη νύχτα των τζογαδόρων – Η πόκα έβγαλε 10 χαμένους και κανένα νικητή! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Χανιά: Η μαύρη νύχτα των τζογαδόρων – Η πόκα έβγαλε 10 χαμένους και κανένα νικητή!

Έδωσαν ραντεβού και ξεκίνησαν να παίζουν. Τα όσα ακολούθησαν όμως δεν πρόκειται να ξεχαστούν εύκολα από κανέναν...

Στη σύλληψη δέκα ατόμων (εννέα Ελλήνων από 22 έως 39 ετών και ενός 22χρονου Αλβανού) για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιγνίδια, προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η αστυνομία στα Χανιά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες έπαιζαν «πόκα» σε σπίτι ιδιοκτησίας 36χρονου και 37χρονου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και μέσα στο οίκημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Χρηματικό ποσό 1.100 ευρώ, ως προερχόμενο παράνομου τυχερού παιγνίου, 2.165 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά και έντεκα πλαστικές τράπουλες.

Η έρευνα έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού και ύστερα από πληροφορίες ότι μέσα στο σπίτι διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερο παιχνίδι. Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.