«The Voice»: Οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν – Ποιοι πέρασαν στον τελικό; (videos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

«The Voice»: Οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν – Ποιοι πέρασαν στον τελικό; (videos)

The Voice - Πάνος Μουζουράκης - Έλενα Παπαρίζου - Γιώργος Καπουτζίδης - Σάκης Ρουβάς - Κωστής Μαραβέγιας - Hit ChannelΤο παζλ για το μεγάλο τελικό του «The Voice Of Greece» συμπληρώθηκε!

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, ο δεύτερος ημιτελικός του «The Voice Of Greece» έδωσε τα τελευταία εισιτήρια για τον πολυαναμενόμενο τελικό.

Μία ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, τα τελευταία 8 από τα 16 αστέρια που είχαν απομείνει, έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν μία από τις πολυπόθητες θέσεις. Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού κορυφώθηκε.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά διαγωνίστηκαν οι Γεωργία Πρατοπούλου, Στέλιος Ψαρογιάννης και Δημήτρης Θεοδοσιάδης. Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου εμφανίστηκε ο Αναστάσιος Παπαναστασίου. Mε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη πήραν μέρος η Δέσποινα Λεμονίτση και η Μαρίνα Κυριαζοπούλου. Tέλος, με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια είδαμε τις Κωνσταντίνα Κατσογιάννη και Σοφία Νάσσιου.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου άφησαν για λίγο το πόστο του coach και ανέβηκαν στη σκηνή του «The Voice Of Greece» για να τραγουδήσουν τις νέες επιτυχίες τους, ξεσηκώνοντας το κοινό και τους τηλεθεατές.

Στον τελικό προκρίθηκαν οι Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, Μαρίνα Κυριαζοπούλου και Δέσποινα Λεμονίτση. Εκεί θα συναντήσουν τους Γιώργο Ζιώρη, Φανή Ζωχιού, Στέλιο Ιωακείμ και Χριστοδούλα Τσαγγαρά, οι οποίοι πήραν την πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό της 13ης Δεκεμβρίου.

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice Of Greece» θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, όπου ένα ταλέντο θα κερδίσει το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα!

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του δεύτερου ημιτελικού στην ακόλουθη λίστα: