Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Ερνάνι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Ερνάνι

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και ΕρνάνιΜοιρασμένες φαίνεται ότι είναι οι πιθανότητες για απόκτηση του Ερνάνι από την ΑΕΚ και ενώ υπάρχουν συχνά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για το συγκεκριμένο «φλερτ». Τι ισχύει για Μασούντ.
Στο… 50-50 για Ερνάνι.

Πρώτη επιλογή για τα εξτρέμ είναι στην ΑΕΚ ο Πορτογάλος άσος που ανήκει στην Πόρτο, με τη συγκεκριμένη περίπτωση να παραμένει δύσκολη. Ωστόσο, στην Ένωση δεν την έχουν βάλει ακόμη σε δεύτερη μοίρα παρά το γεγονός ότι δεν έχουν σημειωθεί εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο 26χρονος μεσοεπιθετικός με θητεία στον Ολυμπιακό είναι μοιρασμένες τη δεδομένη στιγμή και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν περισσότερες στο πρόσφατο παρελθόν. Η ΑΕΚ λοιπόν δεν έχει αφήσει προς το παρόν να πέσει σε δεύτερη μοίρα η εν λόγω υπόθεση, αλλά φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να δείξει μεγάλη υπομονή.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν διάθεση να ρίξουν τους τόνους μετά και το χθεσινό δημοσίευμα της «A’ Bola» για τον Πορτογάλο, όπου αναφερόταν ότι προχωράει το συγκεκριμένο… φλερτ.

Σε ό,τι αφορά τον Μασούντ, παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ και θα υπάρξουν εξελίξεις εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο ο Ιρανός μεσοεπιθετικός. Ωστόσο, η Ένωση θα πάρει τον παίκτη μόνο αν συμφωνήσει να υπογράψει για το δεύτερο μισό της σεζόν και με τον όρο να είναι στην ευχέρια της να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά το καλοκαίρι. sport-fm.gr