Χωρίς σαρωτή στην οθόνη οι πρώτες φωτογραφίες του Samsung Galaxy S9 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς σαρωτή στην οθόνη οι πρώτες φωτογραφίες του Samsung Galaxy S9

s9 1Κυκλοφόρησαν στο δίκτυο σήμερα μερικά πρώτα render από την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S9 και αν αληθεύουν, οι φίλοι της Samsung που περίμεναν πως θα κυκλοφορήσει με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο εμπρός μέρος της συσκευής απογοητεύτηκαν. 
Αν και οι εικόνες είναι προϊόν του MySmartPrice και όχι της ίδιας της Samsung, οι μέχρι στιγμής αποκαλύψεις που έχει κάνει το εν λόγω site για διάφορες συσκευές, το κατατάσσουν στα πιο αξιόπιστα. 
s9 3Οι φωτογραφίες και τα render δείχνουν πως το S9 ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή του S8, το οποίο είναι από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν την Samsung να μην προχωράει σε σχεδιαστικές τομές με το S9. 
Στο εμπρός μέρος της συσκευής κυριαρχεί η κυρτή οθόνη με την μπροστά κάμερα και τους αισθητήρες να δείχνουν να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στο επάνω μέρος της συσκευής. Το πλαίσιο στο κάτω μέρος, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι ελάχιστα μικρότερο από το S8.
Τα σπουδαία νέα υπάρχουν στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία δείχνει έχει υλοποίηση διπλής κάμερας, ακολουθώντας σχεδιαστικά και σε επίπεδο εξοπλισμού το Note 8, με τον σαρωτή αποτυπωμάτων να είναι κάτω από τις κάμερες, μέσα σε ένα διακριτικό πλαίσιο. Οι κάμερες δείχνουν ενσωματωμένες στο σώμα της συσκευής, χωρίς να προεξέχουν καθόλου. 
s9 2
Πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οθόνη θα έχει μέγεθος 5,65" με συνολικές διαστάσεις συσκευής 147,6 x 68.7 x 8.4 mm, ενώ όπως όλα δείχνουν η Samsung θα διατηρήσει την υποδοχή για ακουστικά. Ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, όμως αναμένεται να ''φοράει'' τον καινούργιο Snapdragon 845. emea.gr