Σάλος ξέσπασε με τις δηλώσεις του Αγάθωνα για τον Στέλιο Καζαντζίδη (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Σάλος ξέσπασε με τις δηλώσεις του Αγάθωνα για τον Στέλιο Καζαντζίδη (video)

Σάλος ξέσπασε με τις δηλώσεις του Αγάθωνα για τον Στέλιο Καζαντζίδη (video)Σάλος έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις που έκανε ο Αγάθωνας για τον Στέλιο Καζαντζίδη στην εκπομπή “Όλα Καλά”. Οι Λευτέρης Πανταζής, Ζαφείρης Μελάς και Γιώργος Μαργαρίτης απάντησαν σε αυτά τα σχόλια.
Λευτέρης Πανταζής: «Είναι δική του αυτή η γνώμη. Η γνώμη της υπόλοιπης Ελλάδας είναι ότι ο Στέλιος είναι ανάμεσα στους 3-4 καλύτερους τραγουδιστές που έβγαλε η Ελλάδα. Ο καθένας τραγουδάει τον πόνο με τον δικό του τρόπο. Αυτός έχει τραγουδήσει τον πόνο, την ξενιτιά και είναι μια φωνή λαϊκή, γνήσια λαϊκή, που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες».
Ζαφείρης Μελάς: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης θεωρείται ο βασιλιάς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Από εκεί και πέρα ότι και να λέει ο Αγάθωνας είναι πρόβλημά του. Αυτό πιστεύει, αυτό λέει. Τι να τον κάνουμε. Ο κόσμος ξέρει, μπορεί να κρίνει τον Καζαντζίδη και τον κύριο αυτόν, πως τον λένε, τον μουστάκια».
Γιώργος Μαργαρίτης: «Κάποια στιγμή θα το μετανιώσει αυτό που είπε. Κοίταξε να δεις, δεν είναι φίλος μου, αλλά τον παρακολουθώ, είναι συνάδελφος, έχει τη γνώμη του. Σεβαστή η γνώμη του. Αυτό έχει εισπράξει από το όνομα Καζαντζίδης. Έτσι του βγαίνει να λέει».

Σάλος με τις δηλώσεις Αγάθωνα για Καζαντζίδη! «Θα το μετανιώσει αυτό που είπε»