Ποιος είναι ο χρυσαυγίτης χούλιγκαν της Θύρας 7 και "σκιά" του Μιχαλολιάκου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ποιος είναι ο χρυσαυγίτης χούλιγκαν της Θύρας 7 και "σκιά" του Μιχαλολιάκου

poios-einai-o-xrusaugitis-xouligkan-tis-thuras-7-kai-skia-tou-mixaloliakouΈνας 37χρονος υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, οδηγός και συνοδός του Ν. Μιχαλολιάκου, αρχισυνδεσμίτης της θύρας 7, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες χούλιγκαν.
Ένας 37χρονος υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α΄ Αθήνας,  μετακλητός υπάλληλος του πολιτικού μορφώματος στη Βουλή των Ελλήνων, οδηγός και συνοδός του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, αρχισυνδεσμίτης των οπαδών της θύρας 7 του Ολυμπιακού, είναι ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες χούλιγκαν της «ενέδρας» που στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά από αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό Πειραιώς στο κλειστό γήπεδο του Μετς στο Παγκράτι.

Ο Αν. Σ.,  σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, συμμετείχε ενεργά στην ομάδα των περίπου 50 οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιτέθηκαν σε αυτούς του Παναθηναϊκού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όταν οι «αντίπαλοι» έβγαιναν από το κλειστό γυμναστήριο. Εκτός από παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα του αθλητικού νόμου κατηγορείται και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία, επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ έριξε στο οδόστρωμα αστυνομική μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές. Ένας ακόμη συλληφθείς είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης της επίθεσης οπαδών του Ολυμπιακούς, στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στη Λ. Συγγρού. Οι εννέα συλληφθέντες, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, για οκτώ από αυτούς διατήρησε την κράτηση και τους παρέπεμψε να δικαστούν σήμερα στο αυτόφωρο, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ένας 16χρονος από την Αλβανία.

Ο 37χρονος αρχισυνδεσμίτης του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που μπήκε στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής και έγινε μετακλητός υπάλληλος της Βουλής, εμφανίζεται αποστασιοποιημένος από τη Θύρα 7, ωστόσο αξιωματικοί των αρμοδίων υπηρεσιών ισχυρίζονται ότι εξακολουθεί να ελέγχει την κατάσταση, καθώς οι «διάδοχοί» του βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Ο κατηγορούμενος χούλιγκαν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι «σκιά» του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον μεταφέρει και συνοδεύει παντού, όπως τον Μάιο του 2012 στο Προεδρικό Μέγαρο! Κατείχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, η οποία του είχε αφαιρεθεί με τις «περικοπές», ωστόσο από τον Μάρτιο του 2017 κατέχει και πάλι δίνοντας μάλιστα και τις σχετικές εξετάσεις!

Ο 37χρονος διορίστηκε σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή μαζί με τρεις ακόμη ομοϊδεάτες του, μεταξύ των οποίων και ένας βουλευτής που παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω «φόρτου εργασίας», με το σχετικό ΦΕΚ να καταγράφει: «Αν. Σ, του Νικολάου (ΑΔΤ ..........), ΔΕ κατηγορίας».

Η επικίνδυνη «ενέδρα» είχε στηθεί έξω από το κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ στο Παγκράτι. Από τις 17:00 διεξαγόταν εκεί ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς. Στις 18:50, όταν άρχισαν να βγαίνουν από το γήπεδο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, δέχθηκαν την επίθεση με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, ρόπαλα και πτυσσόμενα γκλοπ. Πεδίο συμπλοκών έγινε η συμβολή των οδών Μουσούρου και Αρχιμήδους. Επτά μοτοσυκλέτες έξω από το γήπεδο παραδόθηκαν στις φλόγες, έξι αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ έγιναν 11 προσαγωγές ατόμων, οι 9 από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι αστυνομικοί από τους χώρους των επιθέσεων και συμπλοκών συνέλεξαν κράνη, κουκούλες full face, ξύλινα κοντάρια, φωτοβολίδες, πιστόλια ρίψης φωτοβολίδων και πτυσσόμενα γκλοπ, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και περαιτέρω εξερεύνηση αναζήτησης τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.    thetoc.gr