"Είδα ένα χτύπημα από πίσω και..." - Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη [photos] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

"Είδα ένα χτύπημα από πίσω και..." - Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη [photos]

«Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα»...
αναφέρει ο οδηγός του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης
Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου, που προσπάθησε να προσπεράσει στις 6:30 το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, χάνοντας τελικά τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από την πρόσκρουση στο οδόστρωμα.

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», σημειώνει ο ίδιος στο protothema.gr. 
Ιδιαίτερα σφοδρή η πρόσκρουση

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πρώην παρουσιαστής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Ζέφυρου στη Βούλα και ακόμα στο δρόμο υπάρχουν τα συντρίμμια της μηχανής στην οποία επέβαινε.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες από το σημείο του ατυχήματος, κομμάτια από τη μηχανή έχουν διασκορπιστεί δεξιά και αριστερά σε όλο το μήκος του οδοστρώματος, φανερώνοντας τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.





Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση

Ήταν 6:30 το πρωί, παραμονή των Χριστουγέννων, όταν για άγνωστο λόγο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα λεωφορείο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην οποία επέβαινε. Από την πρόσκρουση ο παρουσιαστής τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου υποβλήθηκε σε 8ωρη χειρουργική  επέμβαση στο κεφάλι.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο παρουσιαστής φορούσε ή όχι κράνος καθώς ούτε ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί γι' αυτό.


Στο πλευρό του η σύζυγός του

Τα κρίσιμα αυτά 24ωρα από το πλευρό του δεν φεύγει η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών. 

Την ίδια ώρα αμέτρητα είναι τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στα social media. Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές.