Λαμία: Έτρεξαν όλοι να βοηθήσουν τη γιαγιά – Τεράστια κινητοποίηση για ηλικιωμένη (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Λαμία: Έτρεξαν όλοι να βοηθήσουν τη γιαγιά – Τεράστια κινητοποίηση για ηλικιωμένη (photos)

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας της οδού Λεωσθένους στο κέντρο της Λαμίας. Όταν ένας δικός της άνθρωπος την πήρε τηλέφωνο για να της ευχηθεί, του είπε πως δεν μπορεί να κινηθεί. Ωστόσο η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ακόμη και ο κλειδαράς που πήγε στο σπίτι δεν μπορούσε να […]

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας της οδού Λεωσθένους στο κέντρο της Λαμίας. Όταν ένας δικός της άνθρωπος την πήρε τηλέφωνο για να της ευχηθεί, του είπε πως δεν μπορεί να κινηθεί.

Ωστόσο η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ακόμη και ο κλειδαράς που πήγε στο σπίτι δεν μπορούσε να την ανοίξει.

Έτσι κλήθηκε η Π.Υ. και η αστυνομία, ενώ στο σπίτι έσπευσε και το ΕΚΑΒ για την περίπτωση που η υπέργηρη γυναίκα χρειαζόταν ιατρική φροντίδα.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν με σκάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού, μπήκαν στο εσωτερικό του και βρήκαν τη γιαγιά που ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία της.

Στη συνέχεια άνοιξαν την πόρτα και στο σπίτι μπήκαν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που διαπίστωσαν πως η γυναίκα δεν χρειαζόταν τη βοήθειά τους και αποχώρησαν.

Αναστατωμένοι οι γείτονες, παρακολουθούσαν όλη αυτή την ώρα την επιχείρηση και ανακουφίστηκαν βλέποντας πως είχε αίσιο τέλος για την ηλικιωμένη γυναίκα.

Δείτε φωτογραφίες:


Πηγή: tvstar