ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Πασχαλάκης (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Πασχαλάκης (photos)

ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Πασχαλάκης (photos)Μόνο τα τυπικά απομένουν για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποτέλεσε βασική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του Σαββάτου (2/12) κόντρα στην Ξάνθη και ο 28χρονος άσος δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του για την επιλογή του, μια και ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές για τους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, η εμφάνισή του ήταν θετική για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά από αυτό του Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο και φαίνεται πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν… πειστεί από τότε για να του δώσουν νέο συμβόλαιο, καθώς η συμφωνία που υπήρχε μέχρι σήμερα ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έτσι, πριν από την «μάχη» στα «Πηγάδια», ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε επαφή με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, όπου οι δύο πλευρές κατέληξαν σε νέα συμφωνία και μέσα στις επόμενες μέρες, η ΠΑΕ θα ανακοινώσει και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2020. onsports.gr