Ολυμπιακός: Αυτό κρίνει την επιστροφή Μιραλάς (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: Αυτό κρίνει την επιστροφή Μιραλάς (photos)

Ολυμπιακός: Αυτό κρίνει την επιστροφή Μιραλάς (photos)Συνάντηση με την Έβερτον θα έχει ο Ολυμπιακός και εκεί θα κριθεί η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς.

Το σίγουρο είναι πως ο Βέλγος επιθετικός δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στα «ζαχαρωτά» και το νέο έτος, καθώς ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν τον έχει στα πλάνα του και η αγγλική ομάδα κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Αυτό σημαίνει πως ο Κέβιν Μιραλάς δεν θα έχει πλέον καμία ευκαιρία και ενόψει της συμμετοχής του Βελγίου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η φυγή του από τον βρετανικό σύλλογο είναι επιβεβλημένη, αν θέλει να έχει ελπίδες για να βρίσκεται στην τελική επιλογή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Live Sport» ο διεθνής επιθετικός θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και φέρεται πως έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ του, πως σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για την απόκτησή του, τότε θα είναι η προτεραιότητά του, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Γουέστ Χαμ.

Ωστόσο, σημαντικό… κομμάτι στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης θα παίξει το ραντεβού που αναμένεται να έχουν τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τη διοίκηση της Έβερτον για την απόκτηση του Βέλγου άσου. Τα «ζαχαρωτά» ήταν αυτά που χάλασαν το deal της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη.

Τότε, οι υψηλές απαιτήσεις των Βρετανών δεν επέστρεψαν στον Πρωταθλητή Ελλάδας να ντύσει και πάλι στα «ερυθρόλευκα» τον βιρτουόζο άσο. Πλέον, τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει, μια και ο Κέβιν Μιραλάς δεν είναι στα άμεσα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως η Έβερτον προτίθεται να τον παραχωρήσει έναντι λίγων εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό που είναι διατεθειμένη να κάνει η αγγλική ομάδα είναι να συζητήσει πιο… εύκολα τους όρους της συμφωνίας.

Έτσι, τα πάντα στην περίπτωση της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό θα κριθούν από την συνάντηση που θα έχουν οι Πειραιώτες με τους Βρετανούς. Σε περίπτωση που βρεθεί «χρυσή τομή», τότε ο Βέλγος θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, μια και έχει ήδη ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της ελληνικής ομάδας, πως το οικονομικό δεν θα είναι «αγκάθι», μια και δέχεται να υπογράψει για περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, το μισό από το συμβόλαιο που έχει στο «Νησί». onsports.gr