Οι 4 λόγοι που η Λας Πάλμας γυρίζει στο μυαλό του Αραούχο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Οι 4 λόγοι που η Λας Πάλμας γυρίζει στο μυαλό του Αραούχο

Οι 4 λόγοι που η Λας Πάλμας γυρίζει στο μυαλό του Αραούχο Το OnSports εμβαθύνει στο ρεπορτάζ της «As» και δίνει επιπλέον στοιχεία στο θέμα που προέκυψε Χριστουγεννιάτικα στην ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα της «As» για τον Σέρχιο Αραούχο και τα περί επιθυμίας του να επιστρέψει στη Λας Πάλμας έχει βάση και είναι προϊόν πολύ πρόσφατου ρεπορτάζ των Ισπανών δημοσιογράφων. Το OnSports έμαθε περισσότερα για το θέμα και έχει τις λεπτομέρειες, παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο ποδοσφαιριστής στον Χιμένεθ.

Οι παρακάτω λοιπόν είναι οι τέσσερις λόγοι για τους οποίος όντως πέρασαν (και ίσως να περνάνε ακόμα) πολλά από το μυαλό του Αραούχο:

1.Πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας, πως ο Αργεντινός δεν είναι το ίδιο καλά φέτος στην ΑΕΚ όσο δηλαδή ήταν πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν όπου και πρωτο-ήρθε στα Σπάτα. Αυτό είναι ολοφάνερο μέσα στο γήπεδο και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεων. Μη μπορώντας να βρει τον περσινό του εαυτό πέφτει ψυχολογικά κατάσταση που επηρεάζει γενικότερα τα θέλω του...

2.Πάμε παρακάτω: Τις τελευταίες εβδομάδες ο πατέρας του και μάνατζέρ του, βρέθηκε στην Αθήνα κάνοντας κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις με τον γιο του. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, τα είπε και με εκπροσώπους της ΑΕΚ. Εκείνο που ενδιαφέρει την οικογένεια του Αργεντινού επιθετικού, είναι να καταλάβει ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις του «Δικεφάλου» για το μέλλον της συνεργασίας τους. Αν δηλαδή είναι διατεθειμένη η διοίκηση να πληρώσει το καλοκαίρι τη Λας Πάλμας για να αποκτήσει πια με μορφή μεταγραφής τον 25χρονο επιθετικό. Συγκεκριμένη απάντηση δεν έλαβε ο μπαμπάς Αραούχο και αποχώρησε, μάλλον, απογοητευμένος.

3.Μέσα σε όλα τα παραπάνω, έχουμε και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, αλλά και της οικογένειάς του, να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά λόγω... μωρού. Εκεί δηλαδή που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα οι δικοί του άνθρωποι και που φυσικά βρίσκεται πλέον και η κορούλα του.

4.Τέλος, πρέπει να υπολογίζουμε πάντα, πως ο Σέρχιο ποτέ δεν ξεχνάει το ισπανικό όνειρο. Δεν κατάφερε στον πρώτο του χρόνου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν να δείξει την αξία του και αντιλαμβάνεται πως τότε (και λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής) έχασε μια πολύτιμη ευκαιρία.

Όλα όσα αναφέρθηκαν λοιπόν συντελούν στην εμφάνιση των τάσεων φυγής του ποδοσφαιριστή, άσχετα με τις διευκρινίσεις του και άσχετα με το τι τελικά θα συμβεί. Αν όμως η ΑΕΚ του ξεκαθάριζε πως θα πληρώσει το καλοκαίρι την ομάδα του για να τον κρατήσει μόνιμα στην Αθήνα, τότε ίσως να άλλαζαν τα πράγματα, δεδομένου πως ο Αργεντινός με ένα συμβόλαιο στα χέρια του, μάλλον θα έμπαινε σε διαδικασία να σκεφτεί να φέρει την οικογένειά του στην ελληνική πρωτεύουσα... onsports.gr