Ο Λευκός Οίκος έχει πρόβλημα με κατσαρίδες, ποντίκια και μυρμήγκια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ο Λευκός Οίκος έχει πρόβλημα με κατσαρίδες, ποντίκια και μυρμήγκια

Ο Λευκός Οίκος έχει πρόβλημα με κατσαρίδες, ποντίκια και μυρμήγκιαΤα τρωκτικά και τα έντομα έχουν κατακλύσει το Λευκό Οίκο

Ένα έντονο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, αλλά και οι εργαζόμενοι στο Λευκό Οίκο, που μάλλον εργάζονται κάτω από άσχημες συνθήκες. 


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, πολλοί εργαζόμενοι αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με κατσαρίδες, ποντίκια και μυρμήγκια, που έχουν κάνει την παρουσία τους αισθητή στη Δυτική Πτέρυγα. 

Μάλιστα, ποντικοπαγίδες έχουν τοποθετηθεί και έξω από το γραφείο του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, όπως και στο ισόγειο της Δυτικής Πτέρυγας.  
Η τοποθέτησή τους φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα, καθώς εντοπίστηκαν πολλά νεκρά ποντίκια., με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την... όσφρηση όσων βρίσκονται εκεί. 

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλλι, που καλείται να ανταποκριθεί στα πιεστικά του καθήκοντα συνηθίζοντας τα μυρμήγκια που έχουν εγκατασταθεί στο γραφείο του. 

Σε αυτά προστίθεται η επείγουσα οδηγία που εκδόθηκε για να αντικατασταθεί το κάθισμα τουαλέτας του οβάλ γραφείου "μέσα σε λίγες ώρες". 

Τι ζητά η οικογένεια Τραμπ

Το τελευταίο διάστημα έχουν δοθεί εντολές για αντικατάσταση των λαμπτήρων και για να διορθωθούν οι βρύσες. Πρόκειται για προβλήματα φυσιολογικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι το κτίριο έχει ιστορία τουλάχιστον 200 ετών. 

Όμως, κάποιες εντολές αποτυπώνουν τις απαιτήσεις της οικογένειας Τραμπ. Στο γραφείο της Μελάνια Τραμπ, ο σχεδιαστής έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για να μπουν οι κουρτίνες. "Θα ήθελα η κουρτίνα να πέφτει στο πάτωμα - να το αγγίζει, αλλά να μην το καλύπτει",  έγραψε. 

Την ίδια ώρα, το οβάλ γραφείο μάλλον είναι "πολύ κρύο" και υπήρξε αίτημα να ανεβεί η θερμοκρασία για δύο βαθμούς. 

Πάντως και ο ίδιος ο Τραμπ δεν φαίνεται να πολυσυμπαθεί το νέο του σπίτι. "Πραγματική χωματερή" φέρεται ότι το έχει αποκαλέσει, ζητώντας ανακαίνιση στην Δυτική Πτέρυγα. Μία από τις πρώτες αλλαγές αφορούσε την ταπετσαρία, αλλά και τις χρυσές κουρτίνες.  protothema.gr