Ο Κουτρουμπής δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κουτρουμπής δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ενημερώθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ουζουνίδη και κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον Ιανουάριο και έπειτα, όμως οι αποχωρήσεις δεν θα προκύψουν μόνο από πωλήσεις. Αντίθετα, με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα ενημερωθούν όσοι δεν υπολογίζονται για να λύσουν τα συμβόλαια τους.


Όπως συνέβη την Πέμπτη (14/12), στη συνάντηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο διεθνής στόπερ πληροφορήθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και η ομάδα επιθυμεί να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Η πρόταση της ΠΑΕ στον Κουτρουμπή προβλέπει να πάρει τα δεδουλευμένα του και να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Η απάντηση του 26χρονου αμυντικού δεν έγινε γνωστή, αφού η συνεργασία του διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2019 και ίσως ζητήσει επιπρόσθετη αποζημίωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κουτρουμπής είχε αντιληφθεί ότι έχει πέσει στη δυσμένεια του Ουζουνίδη και περίμενε την ανάλογη εξέλιξη. Οπότε, και η δική του επιθυμία ήταν να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. sport24.gr