Τα Nokia 5 και 6 ετοιμάζονται να υποδεχτούν το Oreo - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τα Nokia 5 και 6 ετοιμάζονται να υποδεχτούν το Oreo

nokia-6-Android-OΈνα μήνα μετά τον ερχομό του Android 8.0 Oreo για το Nokia 8, τα μικρότερα αδέρφια του, τα Nokia 5 και Nokia 6 ετοιμάζονται να αναβαθμίσουν την έκδοση Android τους επίσης σε Oreo.

Την ανακοίνωση έκανε στο twitter η HMD "μόλις μία εβδομάδα μετά την έλευση της Beta έκδοσης Android Oreo στο Nokia 5, έχουμε την ευχαρίστηση να ανακοινώσουμε πως και οι κάτοχοι του Nokia 6 θα έχουν την ίδια δυνατότητα. Με την Android Oreo Beta, θα μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τα νέα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και το multi tasking, ενώ αυξάνεται και η διάρκεια της μπαταρίας".

Όσοι έχουν το Nokia 6 και θέλουν να δοκιμάσουν την πρώτη δοκιμαστική έκδοση Android 8.0 Oreo, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την επίσημη σελίδα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ακόμα και αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε μια δοκιμαστική έκδοση στο τηλεφωνο σας, η ύπαρξη της beta έκδοσης σημαίνει πως η επίσημη αναβάθμιση είναι προ των πυλών. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η δοκιμαστική έκδοση στο Nokia 8, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της, πέρασε μόλις ένας μήνας, κάτι που σημαίνει πως λογικά στις αρχές του χρόνου, οι κάτοχοι Nokia 5 και Nokia 6 θα έχουν στις συσκευές τους την επίσημη αναβάθμιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τα τηλέφωνα της ίδιας της Google, η Nokia είναι η εταιρεία που μπορεί να δουλέψει κάτω από "καθαρό" android Oreo, αφού το λειτουργικό τους δεν έχει κανένα ειδικό user interface, ούτε έρχεται με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. emea.gr