Μένει και παίρνει σκούπα ο Ουζουνίδης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Μένει και παίρνει σκούπα ο Ουζουνίδης

Μένει και παίρνει σκούπα ο ΟυζουνίδηςΑποφασισμένος να συνεχίσει να παλεύει, αλλά μόνο με όσους παίκτες έχουν το μυαλό τους στον Παναθηναϊκό είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Πέρα από τις πωλήσεις, έρχονται εκκαθαρίσεις το προσεχές διάστημα.
Η κατάρρευση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα (4-0), ειδικά με το κακό πρόσωπο που έβγαλε στο δεύτερο ημίχρονο, σκόρπισε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Παρά τις φήμες περί παραίτησης του Μαρίνου Ουζουνίδης, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε άμεσα και ο Εβρίτης τεχνικός δεν δείχνει τέτοια πρόθεση. Όσο κρατάνε οι αντοχές του και παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο σύλλογος, είναι αποφασισμένος να παλέψει για να κρατήσει όρθια την ομάδα του.


Στον δύσκολο αυτό αγώνα είναι σαφές πως δεν… χωράνε όλοι. Πέρα από τις πωλήσεις που αναπόφευκτα θα γίνουν για να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ χρήματα, προκειμένου να μην πέσει στα βράχια, φαίνεται πως θα υπάρξουν και εκκαθαρίσεις. Η τεχνική ηγεσία έχει διαπιστώσει πως αρκετοί παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι στο καθήκον τους, έχουν το μυαλό τους εκτός Παναθηναϊκού και τα προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορούν να δικαιολογούν όλες τις συμπεριφορές. Ο Ουζουνίδης θέλει να δώσει τη μάχη του με παίκτες που θα βάλουν πλάτη, θα παίζουν με ψυχή και θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον Παναθηναϊκό, έστω κι αν δεν έχουν την ποιότητα κάποιων άλλων. Για το λόγο αυτό μετά τα ματς με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα και τη Λαμία για το Κύπελλο θα υπάρξουν αποφάσεις.

Πάντως δεν είναι τόσο απλό να γίνουν εκκαθαρίσεις. Αφενός μεν γιατί αν κάποιος δεν υπολογίζεται και αποπεμφθεί θα χρειαστούν λεφτά για να λύσει το συμβόλαιό του, αφετέρου δε γιατί και με τις πωλήσεις που αναμένονται αλλά και τον κίνδυνο επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, το ρόστερ κινδυνεύει να αποψιλωθεί. sport-fm.gr