Με τη… βοήθεια του αρχηγού ο ΠΑΟΚ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Με τη… βοήθεια του αρχηγού ο ΠΑΟΚ!

Με τη… βοήθεια του αρχηγού ο ΠΑΟΚ!Όταν οι υπόλοιποι… σταματούσαν στον Κοκκαλά, ήταν εκεί ο Μαλεζάς! Ο αρχηγός χάρισε στον κακό ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Πλατανιά (0-1), ο οποίος δικαίως διαμαρτύρεται για γκολ που δεν μέτρησε μόλις στο 2'.
Και ο… αρχηγός βοηθός για τον ΠΑΟΚ! 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν κακός απέναντι στον Πλατανιά, ενώ είδε τον Κοκκαλά να βγάζει και πάλι… τα πάντα, αλλά με το πρώτο γκολ του Στέλιου Μαλεζά από τον Δεκέμβριο του 2014(!), επικράτησε, τελικά, 1-0στα Χανιά και «έπιασε» την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Αμφότεροι οι δικέφαλοι», πάντως, περιμένουν το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (17/12), για να δούμε, κιόλας, ποιος θα είναι ο πρωταθλητής χειμώνα. 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το γκολ και τις καλύτερες στιγμές του ματς μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova. 

Δικαίως «φωνάζουν» για γκολ που δεν μέτρησε μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι, που το «πάλεψαν», είχαν ευκαιρίες, προκειμένου να… ξεράνουν την ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά γνώρισαν τη 10η σερί ήττα τους και οδεύουν ολοταχώς για τη Football League. 

Πώς έπαιξε


inner

Το ματς


Με… συζήτηση από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς! 

Μόλις στο 2', οι Χανιώτες σκόραραν με κεφαλιά του Γκρζέλτσακ, ο οποίος έφυγε από κανονική θέση, με τον βοηθό να δίνει οφσάιντ! Πιο μπροστά, ωστόσο, ήταν τρεις συμπαίκτες του Πολωνού επιθετικού, που δεν έκαναν κίνηση προς την μπάλα, άρα το τέρμα του 29χρονου, ο οποίος ήρθε από πίσω, έπρεπε να μετρήσει κανονικά, σε μία δύσκολη φάση, πάντως, για τον κ. Κουντουρέλη (Αθηνών). 

Από εκεί και πέρα… τίποτα. Το παιχνίδι ήταν κάκιστο, με τον ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να έχει τη συντριπτική κατοχή της μπάλας (έφτασε έως και 70%), αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του… θεατή Κοκκαλά. 

inner

Οι κεφαλιές των Κουλούρη (14') και Βαρέλα (16') δεν ανησύχησαν τον γκολκίπερ των Κρητικών, ενώ, στο ενδιάμεσο (15'), ο Παπανικολάου «τρύπωσε» στην άμυνα του «δικεφάλου», γύρισε όμορφα, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 18', είχαμε τη σωτηρία επέμβαση του Πασχαλάκη, που βγήκε σαν… λίμπερο και πρόλαβε τον Γκρζέλτσακ, με την επόμενη φάση να καταγράφεται 19 λεπτά αργότερα, χαρακτηριστικό δείγμα του θεάματος στα Περιβόλια… 

Και αυτή, μη φανταστείτε, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, με τον Κάμπος να πιάνει ένα ωραίο σουτ, από πλάγια θέση, και την μπάλα να χτυπάει στις διαφημιστικές πινακίδες. Στο 42', δε, ο Βάντερσον έσωσε την ομάδα του, προλαβαίνοντας τον Κουλούρη, που είχε «οπλίσει», μετά από καταπληκτική σέντρα του Πέλκα, για να ακολουθήσει… Ο χαμός! 

inner
Ό,τι δεν είδαμε σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, τα είδαμε μαζεμένα στο τελευταίο λεπτό! Στο 44', ο Κοκκαλάς απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Πέλκα και είπε «όχι» και στον Μαουρίσιο, που πήρε το «ριμπάουντ», κρατώντας το μηδέν και στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Από αυτό, ο ΠΑΟΚ είχε και νέα, τεράστια ευκαιρία, με τον Βαρέλα να παίρνει την κεφαλιά στο ένα μέτρο, αλλά ο 25χρονος τερματοφύλακας «έβγαλε» ξανά, αποδεικνύοντας, σε ακόμη ένα ματς, πως είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού Πλατανιά. 

Το β' μέρος ξεκίνησε από εκεί που… έμεινε το α'. Ο «δικέφαλος» μπήκε δυνατά και στο κομβικό 47ο λεπτό έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Πέλκα να στρώνει στον Κάνιας, τον Ισπανό να κάνει ανενόχλητος το πλασέ από εξαιρετική θέση, αλλά την μπάλα να φεύγει ψηλά, άουτ! Στο 50', όμως, ήταν η σειρά του Πλατανιά να απειλήσει, καθώς, από το τραγικό λάθος του Πασχαλάκη, η μπάλα έφτασε στον Δημούτσο, που αστόχησε και αυτός. Ακολούθησε άλλο ένα σουτ του Κάμπος και άλλη μία επέμβαση του Κοκκαλά, για να… καθαρίσει, τελικά, ο Μαλεζάς! 

inner

inner
Στο 56', ύστερα από την κεφαλιά-πάσα του Κρέσπο, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήρθε από πίσω και με προβολή, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα! Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ του 32χρονου στη Σούπερ Λίγκα από τον Δεκέμβριο (και πάλι) του 2014, όταν είχε σκοράρει με τη φανέλα του Παναιτωλικού κόντρα στον Πανιώνιο και 5ο, συνολικά, στην καριέρα του (τα άλλα τέσσερα τα είχε πετύχει στην πρώτη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης). 

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να φέρουν -άμεσα- στα ίσα το παιχνίδι, όταν ο Παπανικολάου, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο Πασχαλάκης είπε «όχι». Στο 62', ο Κοκκαλάς έκανε το ίδιο σε σουτ του Μαουρίσιο, με τον Λουτσέσκου να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή, με τον Βραζιλιάνο να δίνει τη θέση του στον Τσίμιροτ και τον Μπίσεσβαρ να κάνει την επανεμφάνισή του αντί του Κάμπος. Ο ρυθμός «πάγωσε», ο Πλατανιάς ήθελε, αλλά δεν μπορούσε και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την τέταρτη σερί νίκη του και δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, μετά την «τριάρα» στην Ξάνθη. 

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πλατανιάς (Εμάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (Στανισαβλιεβιτς 69'), Παπανικολάου (Στόϊτσεφ 84'), Καρυπίδης. Ντεβέσα, Δημούτσος, Ουές, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά, Στάμου (Πατράλης 81') 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο (Τσίμιροτ 64'), Κάμπος (Μπίσεσβαρ 72'), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας (Σάκχοφ 85')