Η Apple το παραδέχθηκε: Κάνει πιο αργά τα παλιά iPhone - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η Apple το παραδέχθηκε: Κάνει πιο αργά τα παλιά iPhone

Η Apple κάνει πιο αργά τα παλιά iPhone (Φωτογραφία: Pixabay)Χρήστες παλιότερων εκδόσεων του iPhone, που έχουν μπαταρίες χαμηλής χωρητικότητας, παρατηρούν πως η Apple επιβραδύνει τα smartphones, με την εταιρεία να το επιβεβαιώνει.
Η Apple ανακοίνωσε την Πέμπτη πως από πέρυσι επιβραδύνει τη λειτουργία των smartphones της προκειμένου να προστατευτεί η μπαταρία. Αυτό σημαίνει πως τα προηγούμενα μοντέλα θα έχουν προβλήματα όταν η μπαταρία είναι χαμηλή ή το περιβάλλον κρύο.
«Ο στόχος μας είναι να δίνουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους καταναλωτές μας η οποία συμπεριλαμβάνει και το να διατηρούμε την διάρκεια ζωής των συσκευών τους. Οι μπαταρίες λιθίου δεν δίνουν τις σωστές αποδόσεις σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών και κάτι αντίστοιχο ισχύει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι συσκευές να κλείνουν απροειδοποίητα για να προστατέψουν την πλακέτα της συσκευής» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Apple σημειώνει πως κυκλοφόρησε  ένα χαρακτηριστικό για τα iPhone 6, iPhone 6S και iPhone SE για να ομαλοποιηθούν οι απότομες αυξήσεις της επεξεργαστικής ισχύς τους που θα οδηγούσε σε αυτόματα κλείσιμο της συσκευής. «Έχουμε μεταφέρει το χαρακτηριστικό αυτό και στο iPhone 7 με την iOS 11.2 και σχεδιάζουμε να φέρουμε κάτι αντίστοιχο και σε περισσότερες συσκευές μας στο μέλλον», σημειώνεται. iefimerida.gr