Galaxy S9: Εσωτερικό εξάρτημα δείχνει ότι η συσκευή θα έχει υποδοχή ακουστικών 3,5mm - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Galaxy S9: Εσωτερικό εξάρτημα δείχνει ότι η συσκευή θα έχει υποδοχή ακουστικών 3,5mm

Φέτος είδαμε ακόμη περισσότερους κατασκευαστές να μην συμπεριλαμβάνουν στις συσκευές τους υποδοχή για βύσμα ακουστικών 3,5mm, συμπεριλαμβανομένων και των νεοφερμένων Essential και Razer. Ωστόσο, μεγάλοι παίκτες όπως η LG και η Samsung έχουν διατηρήσει αυτή τη παλιά αλλά χρήσιμη υποδοχή. Νέες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Samsung θα διατηρήσει την κλασσική υποδοχή και στην επόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S9.
Μια φωτογραφία που λέγεται ότι δείχνει μέρος των εσωτερικών εξαρτημάτων του S9 έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο και δείχνει το σημείο που θα τοποθετηθεί η συγκεκριμένη υποδοχή ήχου. Ενώ υπάρχουν φήμες ότι στο Galaxy S9 θα καταργηθεί η υποδοχή ήχου, αυτό είναι μια απόδειξη εναντίον του. Υπάρχουν επίσης και εικόνες CAD που δείχνουν ότι η θύρα θα παραμείνει.

 

Διαβάστε επίσης:  Κίνα: πρώτη η Huawei στην αγορά κινητής – Στο 2,2% η Samsung
Νωρίτερα, είχε διαρρεύσει και μια άλλη φήμη που έλεγε ότι το Galaxy S9 (και το Galaxy S9+) θα έρθουν με ένα δωρεάν ζεύγος ακουστικών της AKG, με Bluetooth. Τα Galaxy S8 και S8+ έχουν κι αυτά AKG ακουστικά στη συσκευασία τους αλλά είναι ενσύρματα. Έτσι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε αυτούς που πιστεύουν ότι το S9 δεν θα έχει υποδοχή ήχου, αν τελικά έρθει με Bluetooth ακουστικά.

Το εξάρτημα που βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία είναι το ευλύγιστο εσωτερικό USB-C καλώδιο που συνδέει τις θύρες που βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής με τη μητρική πλακέτα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τον αριθμό μοντέλου του Galaxy S9 (SM-G965F) και την ημερομηνία παραγωγής (2017 – 08 – 21). cretedoc.gr