Φουλ για Ιγκόρ Σίλβα ο Ολυμπιακός! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Φουλ για Ιγκόρ Σίλβα ο Ολυμπιακός!

Φουλ για Ιγκόρ Σίλβα ο Ολυμπιακός!Φαβορί ο Ιγκόρ Σίλβα για Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για δεξιό μπακ (με το μέλλον του Φιγκέιρας να είναι αβέβαιο) και ο ταλαντούχος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.
«Τσίμπησε» Ιγκόρ Σίλβα ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζουν έντονη κινητικότητα για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, με τον Ομάρ Ελαμπντελουί να είναι η πρώτη επιλογή στο πλάνο του Τάκη Λεμονή για το δεύτερο μισό της σεζόν και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας να μην έχει καπαρωμένη θέση στο ρόστερ.


Η περίπτωση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πορτογάλος είναι αυτή του Βραζιλιάνου μπακ του Αστέρα Τρίπολης. Ο 21χρονος έχει μπει στα… ραντάρ των «ερυθρόλευκων» έπειτα από την καλή του παρουσία στο 1-1 που πήραν οι Αρκάδες στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε τον εξετάζεται με συνέπεια η πρόοδός του.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται αποφασισμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του Αστέρα για να πάρει από τώρα τον παίκτη. Ο Ιγκόρ Σίλβα αποκτήθηκε το 2019 ως δανεικός από την Κομέρσιάλ Ριμπεϊράο Πρέτο και αρχικά ενσωματώθηκε στην Κ-20 του Αστέρα και έναν χρόνο αργότερα αποκτήθηκε ως ελεύθερο από την ομάδα της Τρίπολης.

Τη φετινή σεζόν μετράει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο. sport-fm.gr