Euroleague: Όγδοη νίκη στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός (72-64) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Euroleague: Όγδοη νίκη στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός (72-64)

Ο -για μία ακόμη φορά- αποδεκατισμένος Ολυμπιακός πέρασε με διπλό και από την έδρα της Βαλένθια (72-64), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι με κορυφαίους τους Παπανικολάου και Πρίντεζη έφτασαν τις 8 νίκες στο 1/3 της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης κι απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι δεν καταλαβαίνουν από έδρες κι από απουσίες (Σπανούλης, Τιλί, Μάντζαρης, Αγραβάνης).
Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ελληνική ομάδα είχε το πάνω χέρι στο ματς, από την αρχή πήρε το προβάδισμα που το διατήρησε σε όλο το 40λεπτο, έστω κι αν κάποιες στιγμές στο δεύτερο μέρος οι «νυχτερίδες» έδειξαν ότι «επέστρεφαν» δυναμικά στη διεκδίκηση της νίκης. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και γνώρισαν την 6η σερί ήττα στην Euroleague.
Ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ, αν και αγωνίστηκε τραυματίας (12π., 14ρ.). Ο Στρέλνιεκς έκανε εξαιρετική δουλειά στην περιφέρεια με 12π., 3ρ., 3ασ., ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Κώστας Παπανικολάου (13π., 6ρ. 4ασ.). 
Ο Σπανούλης αν και ταξίδεψε στη Βαλένθια, έμεινε εκτός δωδεκάδας, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Από πλευράς Βαλένθια, ο Έρικ Γκριν έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι στην πρώην ομάδα του, με 26 πόντους, ο Γερμανός σέντερ Τίμπορ Πλάις συνεισέφερε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ. naftemporiki.gr