Τσάντισε τον κομμωτή και κατέληξε έτσι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τσάντισε τον κομμωτή και κατέληξε έτσι

Ένα κούρεμα ήθελε να κάνει ένας 22χρονος στην πόλη Μάντισον των ΗΠΑ, ωστόσο φαίνεται πως πέτυχε τον κομμωτή του σε εξαιρετικά κακή μέρα.

Ο ευέξαπτος κουρέας δεν δίστασε να ψαλιδίσει το αφτί του πελάτη του όταν εκείνος τον εκνεύρισε επειδή κουνιόταν συνεχώς.

Ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι ο κομμωτής του επαναλάμβανε για αρκετή ώρα να σταματήσει να κουνιέται νευρικά στη καρέκλα και να κουνάει το κεφάλι του, ενώ «πάλευε» να τον κουρέψει.

Κάποια στιγμή, ο κομμωτής φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να στρίβει το αυτί του πελάτη ενώ στη συνέχεια πήρε το ψαλίδι κι έκανε μια ψαλιδιά στο αφτί του νεαρού σύμφωνα με την New York Dailynews.

Στη συνέχεια, και πριν προλάβει να αντιδράσει, πήρε την κουρευτική μηχανή και έκοψε μια μεγάλη λωρίδα από τα μαλλιά του νεαρού ακριβώς στη μέση του κεφαλιού του.

Όπως είναι φυσικό, ο 22χρονος έφυγε τρέχοντας από το κουρείο και πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει τον 46χρονο, που συνελήφθη για την πρόκληση σωματικής βλάβης, παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε πως η «ψαλιδιά» ήταν ατύχημα.

Όσο για τον νεαρό, έσπευσε σε άλλο κουρείο προκειμένου να ξυρίσει όλο το μαλλί του.

Πηγή