Χαμός στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Χαμός στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Φαίνεται ότι το χθεσινό ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι και τελικό αποτέλεσμα 1-2 είχε και… τρίτο ημίχρονο, στο οποίο η μπάλα δεν βρέθηκε στο επίκεντρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» μετατράπηκαν σε… ρινγκ, καθώς παραπάνω από 20 παίκτες και μέλη των τεχνικών επιτελείων πήραν μέρος σε έναν τεράστιο καυγά.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, λίγες στιγμές μετά το τέλος του ματς και στη φυσούνα που οδηγεί προς τα αποδυτήρια του γηπέδου, προκλήθηκε σύρραξη, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι εκείνος που αποτέλεσε την αφορμή γι’ αυτήν. Ο πορτογάλος τεχνικός φέρεται να απαίτησε σεβασμό από τους παίκτες των «πολιτών», όταν άκουσε πολύ δυνατή μουσική από τα αποδυτήριά τους.

Ο Έντερσον λέγεται ότι του απάντησε σε έντονο ύφος, κάτι που έβαλε ακόμη περισσότερο… λάδι στη φωτιά. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» κατέληξε λουσμένος από γάλα, με ένα μπουκάλι να εκτοξεύεται προς την πλευρά του, ενώ ο βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα και πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτετα, αποχώρησε από το γήπεδο με τραύμα στο κεφάλι.

Ομολογουμένως, ντέρμπι με τα όλα του…