Βίντεο: Είναι βαριά της Μίλαν η φανέλα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Βίντεο: Είναι βαριά της Μίλαν η φανέλα!

Βίντεο: Είναι βαριά της Μίλαν η φανέλα!Είναι σε τραγική κατάσταση, αλλά η φανέλα της Μίλαν παραμένει βαριά! Με ψυχωμένη εμφάνιση η ομάδα του Γκατούζο επικράτησε στην παράταση της Ίντερ (1-0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coppa Italia
Έχει στον πάγκο έναν προπονητή που τώρα μαθαίνει… 


Το ρόστερ της δεν έχει ούτε το ταλέντο, ούτε τις προσωπικότητες του παρελθόντος… 

Ε και; Η ψυχωμένη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε στο ντέρμπι του Μιλάνου της Ίντερ (1-0) με γκολ του Κουτρόνε στο 104’ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Coppa Italia, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο σε διπλούς αγώνες.  
Όσο για την Ίντερ, ήταν εμφανές διά γυμνού οφθαλμού ότι υπερτερούσε σε ποιότητα και στα τακτικά σημεία του ματς, αλλά η ομάδα του Σπαλέτι δεν είχε το ίδιο πάθος της «αιώνιας» αντιπάλου της και έτσι αποχαιρέτησε πρόωρα το θεσμό, χάνοντας και την ευκαιρία να πετύχει μια νίκη γοήτρου επί των «ροσονέρι». 

Παρά την τελική εξέλιξη του ματς, η ομάδα που πανηγύρισε πρώτη ήταν η Ίντερ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 23’ ο Πέρισιτς σε φάση διαρκείας γύρισε την μπάλα με τον Ντοναρούμα (πρώην του Αστέρα Τρίπολης) να τη βάζει μόνος του στα δίχτυα, αλλά το γκολ μέσω VAR σωστά δεν μέτρησε, καθώς ο Ρανόκια ήταν εκτεθειμένος και επηρέαζε τη φάση. 

Η ομάδα του Σπαλέτι συνέχιζε να πιέζει, έχοντας μια ελαφρά κυριαρχία και στο 59’ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν ο Ζοάο Μάριο πέταξε στα… σκουπίδια την κεφαλιά-πάσα του Ικάρντι, αφού ο Ντοναρούμα απέκρουσε το ξεψυχισμένο πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι. 

Όσο περνούσε η ώρα, η Μίλαν ανέβαζε την απόδοσή της και στο 80’ ο Σούσο στο πλασέ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, δημιουργώντας την καλύτερη ευκαιρία του ματς για την ομάδα του. 

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του 90λέπτου και από εκεί και μετά στην παράταση μέτρησε η ψυχή. Φάνηκε, λοιπόν, ότι αυτή την πρόκριση την είχε μεγαλύτερη ανάγκη η Μίλαν, καθώς ήταν καλύτερη και στο 104’ ο Σούσο με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Κουτρόνε και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους και πλέον η Μίλαν περιμένει τις αναμετρήσεις με τη Λάτσιο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (53' Καλάμπρια), Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί, Μπίλια, Λοκατέλι (73' Τσαλχάνογλου), Σούσο, Μποναβεντούρα, Κάλινιτς (76' Κουτρόνε) 

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ζοάο Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (75' Μπρόζοβιτς), Καντρέβα (101' Έντερ), Ζοάο Μάριο (67' Μπόρχα Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι