Επεισόδια διαρκείας από κουκουλοφόρους στο συλλαλητήριο μαθητών για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο - Σπάνε τα πάντα στο πέρασμά τους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Επεισόδια διαρκείας από κουκουλοφόρους στο συλλαλητήριο μαθητών για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο - Σπάνε τα πάντα στο πέρασμά τους


Επεισόδια και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία μαθητών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τα επεισόδια ξέσπασαν αρχικά στα Προπύλαια όταν ομάδα περίπου 40 ατόμων με κουκούλες άρχισαν να προκαλούν ένταση. Πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Ακαδημίας. Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών ενώ ακούστηκαν και κρότου λάμψης.

Οι κουκουλοφόροι έστησαν οδόφραγμα στην Μασαλλίας στα Προπύλαια. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου ξηλώνοντας πινακίδες και σπάζοντας φανάρια αλλά και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Επίσης έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Η πορεία των μαθητών έχει φτάσει στο Σύνταγμα και πολλοί από τους κουκουλοφόρους που ακολούθησαν σπάζοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Μόλις έστριψαν στην Βασιλέως Γεωργίου άρχισε και ο πετροπόλεμος και η ρίψη μολότοφ εναντίον των αστυνομικών. Η πορεία έφτασε μπροστά από τη Βουλή με κάποιους να εξακολουθούν να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών.


Οι εικόνες της καταστροφής είναι αυτές:

















Πηγή