Καταγγελία σοκ για τον Χρήστο Ζαπανιώτη: «Έλεγε "άμα θέλω σκοτώνω τον Σημίτη"» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Καταγγελία σοκ για τον Χρήστο Ζαπανιώτη: «Έλεγε "άμα θέλω σκοτώνω τον Σημίτη"»

Ακόμη μια καταγγελία που σοκάρει για τον Χρήστο Ζαπανιώτη. Τον αστυνομικό που σκότωσε την κόρη, τη γυναίκα και την πεθερά του, πριν αυτοκτονήσει. Μια ολόκληρη πόλη, οι Άγιοι Ανάργυροι, παραμένουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Συγγενής της άτυχης Ελένης Χερουβίμ, της γιατρού που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της μαζί με τη μητέρα της την κόρη της, καταγγέλλει ότι ο 46χρονος αστυνομικός, που ανήκε εδώ και χρόνια στη φρουρά του Κώστα Σημίτη, υποστήριζε ότι, αν ήθελε, μπορούσε να σκοτώσει τον πρώην πρωθυπουργό!

Ο 46χρονος αστυνομικός είχε περάσει τα απαραίτητα ψυχολογικά τεστ της αστυνομίας το 2011 και τους επόμενους μήνες θα περνούσε ξανά. Τίποτα δεν έμοιαζε να πηγαίνει λάθος.

«Έλεγε θα σκοτώσω τον κοντό»

Όμως ο αδερφός της Βάσως Χερουβίμ, της πεθεράς του Χρήστου Ζαπανιώτη, αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο του δράση της οικογενειακής τραγωδίας.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (19.12.2017) στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Χερουβίμ υποστήριξε όχι μόνο πως ο 46χρονος αστυνομικός ζητούσε συνεχώς χρήματα αλλά και κάτι ακόμα. Πως είχε μανίες καταδίωξης.

Όπως υποστήριξε, ο Ζαπανιώτης έλεγε στη γυναίκα του: «Άμα θέλω, τον σκοτώνω τον κοντό». «Ο κοντός ήταν ο Σημίτης» υποστήριξε ο Μ. Χερουβίμ.

«Μου είπε η αδερφή μου πως αν μπορούσε να τον σκοτώσει τον κοντό, θα τον σκότωνε», είπε.

«Θα σκότωνε κι εμένα»

Ο Μιχάλης Χερουβίμ έφτασε στην Αθήνα από τη Νάξο τις προηγούμενες μέρες. «Αν έμενα εδώ, θα με σκότωνε κι εμένα», είπε. Υποστήριξε ότι ο 46χρονος αστυνομικός ζητούσε συνεχώς λεφτά από τη σύζυγό του.

Και υποστήριξε ότι ο δράστης δεν συμπαθούσε τον ίδιο γιατί του είχε ζητήσει να έρθει να πάρει την αδερφή του (σ.σ. την πεθερά του αστυνομικού) και εκείνος είχε αρνηθεί. «Δεν με γούσταρε γιατί δεν ήρθα να πάρω την αδερφή μου από το σπίτι τους. Ήθελε το υπόλοιπο σπίτι».

Δείτε όσα είπε ο Μιχάλης Χερουβίμ