Ρόδος: Μαρτύριο στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας – Εκβιασμοί, κάμερες και συνεχείς αποκαλύψεις! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ρόδος: Μαρτύριο στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας – Εκβιασμοί, κάμερες και συνεχείς αποκαλύψεις!

Η διαφυγή της πρωταγωνίστριας από το σπίτι - φυλακή που ζούσε άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης. Η κατάθεσή της στους αστυνομικούς ήταν αποκαλυπτική...

Ένοχοι κρίθηκαν χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου 35χρονος από το Ουζμπεκιστάν και 31χρονη Ρωσίδα, ενώ αθώοι κρίθηκαν οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι στην υπόθεση σωματεμπορίας και αρπαγής ανηλίκων, που είχε εξιχνιαστεί πριν από οχτώ χρόνια στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 35χρονο Α.Θ. και την 31χρονη Ε.Μ. από τη Ρωσία στους οποίους, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων τους, μετέτρεψε την κατηγορία σε σωματεμπορία για τον πρώτο και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή για την δεύτερη, τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, και επέβαλε στον 35χρονο ποινή φυλάκισης 5 ετών και 9 μηνών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα και 3 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για την 31χρονη. Σημειώνεται πως πρωτόδικα όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν κριθεί ένοχοι και τους είχαν επιβληθεί πολυετείς ποινές κάθειρξης αλλά και φυλάκισης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία που έκανε 21χρονη – τότε- Ρωσίδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η νεαρή αλλοδαπή δήλωσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι το Φεβρουάριο του 2009 ήρθε στην Ελλάδα μέσω ενός τουριστικού πρακτορείου της χώρας της προκειμένου να εργαστεί. Στο αεροδρόμιο την παρέλαβε ο 35χρονος από το Ουζμπεκιστάν ο οποίος, όπως είπε, την μετέφερε στη Ρόδο, ενώ από τη πρώτη κιόλας στιγμή της κατακρατούσε το διαβατήριό της. Από τότε ξεκίνησε η περιπέτειά της.

Ο 35χρονος – σύμφωνα με την 21χρονη- την οδηγούσε σε διάφορα μπαρ στη Ρόδο, στη Κάρπαθο και στην Κω όπου εργαζόταν ως συνοδός πελατών και στριπτιζέρ, ενώ την ανάγκαζε να εκδίδεται επ’ αμοιβή με πελάτες των μπαρ είτε σε prive χώρο των μπαρ είτε σε σπίτια πελατών πάντοτε σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των μπαρ.

Εκβιασμοί και κάμερες για παρακολούθηση

Η ίδια τόνισε επίσης ότι ο 35χρονος προκειμένου να την εξαναγκάσει, την απειλούσε ότι εάν δεν το κάνει θα την έκλεινε σε οίκο ανοχής, ενώ την ανάγκαζε να διαμένει σε σπίτι που εκείνος ενοικίαζε στα Κοσκινού μαζί με την 31χρονη Ρωσίδα, η οποία ήταν η κοπέλα του και της είχε εμπιστοσύνη, ώστε να την προσέχει και να μην διαφύγει. Η νεαρή αλλοδαπή πρόσθεσε επίσης, ότι ο 35χρονος είχε τοποθετήσει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι αυτό, προκειμένου μέσω του κινητού του τηλεφώνου να μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις της 21χρονης Ρωσίδας.

Μερικές ημέρες πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νεαρή κοπέλα κατάφερε τελικά να το σκάσει από το παράθυρο της τουαλέτας του σπιτιού στα Κοσκινού και έκτοτε δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή της σε μηνύματα, από τους αριθμούς τηλεφώνων, που όπως προέκυψε από τη προανάκριση, ανήκουν στον 35χρονο και την 31χρονη φίλη του.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 35χρονου στα Κοσκινού όπου βρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα από τα οποία στέλνονταν τα απειλητικά μηνύματα, ένα μόνιτορ κάμερας και τέσσερις κάμερες τα οποία και κατασχέθηκαν.

Πηγή: rodiaki.gr