Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο - Ηταν βόμβα, λέει ο ιδιοκτήτης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο - Ηταν βόμβα, λέει ο ιδιοκτήτης

isxuri-ekriksi-se-benzinadiko-stin-anabussoΜεγάλες υλικές ζημιές προκλήθηκαν από ισχυρή έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ανάβυσσο Αττικής. Αποδίδεται σε τοποθέτηση βόμβας.
Μεγάλες υλικές ζημιές προκλήθηκαν από ισχυρή έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ανάβυσσο Αττικής. Αποδίδεται σε τοποθέτηση βόμβας.
Η έκρηξη προκλήθηκε στις 5.45 το πρωί της Τρίτης, στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 100. Επί τόπου βρέθηκαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα και άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για μασούρια δυναμίτιδας.  Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του καταστήματος. 

"Έχουν σπάσει τα τζάμια σε δύο οικοδομικά τετράγωνα" δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των βενζινοπολών και πρατηριούχος, Μιχάλης Κιούσης
"Η έκρηξη έγινε το 5.20 το πρωί και 5.50 το πρωί θα άνοιγα, και θα είχα εξαϋλωθεί… Δέκα βήματα είναι το πρατήριο από το σπίτι μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κιούσης υποστήριξε πως δεν είχε δεχθεί πρόσφατα απειλές και απέδωσε την έκρηξη σε "λαμόγια του χώρου" τα οποία ίσως έχει ενοχλήσει ως πρόεδρος. 
Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ αλλά και του τμήματος Εκβιαστών.