Απίστευτο βίντεο με παράθυρο αεροπλάνου που ξεκόλλησε από τη θέση του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτο βίντεο με παράθυρο αεροπλάνου που ξεκόλλησε από τη θέση του

Σοκ προκαλεί αυτό το βίντεο σε όσους το παρακολουθούν. Αν φοβάστε τα αεροπλάνα, μην το δείτε!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το εσωτερικό ενός αεροπλάνου. Ο λόγος που έχει γίνει viral είναι ότι καταγράφει ένα απίστευτο περιστατικό που τρομάζει όποιον το παρακολουθεί.

Ο ταξιδιώτης κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα μιας πτήσης εταιρείας χαμηλού κόστους στη Χιλή, και εκεί που νόμιζε ότι όλα πάνε καλά, παρατήρησε κάτι περίεργο. Μόλις πήγε να δει την θέα από το παράθυρό του μετά την απογείωση, εκτός από την θέα, παρατήρησε και κάτι άλλο…

Το παράθυρο του είχε ξεκολλήσει από την θέση του! Καλά ακούσατε, το παράθυρο είχε ένα μικρό άνοιγμα και μόλις κάποιος το τραβούσε, αυτό έφευγε από τη θέση του. Ο επιβάτης τρόμαξε και κατέγραψε με την κάμερά του το σπάνιο περιστατικό.

«Πρέπει να ανησυχήσω;», αναρωτιέται στο βίντεο που αριθμεί πάνω από εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και αναδημοσιεύσεις. Αμέσως μετά ο τρομαγμένος επιβάτης έβαλε το παράθυρο στη θέση του. Παρά τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί, το παράθυρο δεν θα μπορούσε να είχε προκαλέσει κάποιο ατύχημα στην πτήση.

Δείτε το:
 
Πηγή βίντεο: UNILAD